Log ind
Kurv
Logo

Cremet pasta med rød peber og asparges

En lækker, cremet pastaret går altid rent hjem. Salling Super guider dig til en skøn ret med rød peber-sauce og grønne asparges.

I Salling Super har vi et stort udvalg af frisk pasta, så du kan vælge netop den variant, du foretrækker. Kom ind og find din favorit.

Opskrift til 4 personer
3 peberfrugter
10 asparges
500 g. frisk pasta
5 fed hvidløg
4 rødløg
2 tsk. cayennepeber
2 tsk. chiliflager efter smag
Saften fra en halv citron
1 soyafløde
55 g. hakkede usaltede cashewnødder
1 lille bundt bredbladet persille 

I et ildfast fad placeres 3 udskårne peberfrugter med rødløg, hvidløg og halverede asparges. Vend det hele i 2 spsk. olivenolie og bag ved 180 grader i 15 minutter.

Blend peberfrugt, rødløg og hvidløg og tilsæt soyafløden og cayennepeber samt lidt salt, peber og evt. chiliflager efter smag.

Kog pastaen efter anvisningen og vend med den cremede sovs og de bagte asparges. Server med hakkede cashewnødder, persille og lidt ekstra chili.

Velbekomme

Rød bagt peberfrugt