Opskrifter der passer til både hverdag og fest
Lynstegt tun med mangosalsa
Imponér dine gæster med asiatisk marineret lynstegt tun, grøn salat og mangosalsa.
Ribeye med rodfrugtfritter
Krogmodnet ribeye steak med skøn spinatpesto, fløjsblød ost og sprøde rodfrugtfritter.
Påskelam med forårssalat og nye kartofler
Prøv en skøn lammeculotte, der er dobbelt marineret – først med skønne krydderurter og derefter i sød sennep
Lammechops med dukkah, quinoasalat og bagt græskar
Salling guider til en lækker ret med et anderledes tilbehør.
Lammeculotte med ricotta, nye ærter og mynte
En fantastisk sommerret med lammeculotte, nye danske ærter, ricottacreme og sprød salat af fennikel og ruccola toppet med revet parmesan.
Carpaccio af okseinderlår med trøffelolie
Carpaccio er en simpel ret, der oser af luksus og er den perfekte forret til påskefrokosten eller sammen med lækre oste og pølser fra delikatessen i Salling Super.
Lammekølle med brændte porrer og grov romesco
Lam hører påsken til og hvad er smukkere end en flot stor lammekølle på midten af påskebordet, der kan sprede en skøn duft i spisestuen
Luksus kartoffelmad med stenbiderrogn
Har du brug for at forkæle ganen lidt? Men det skal helst gå hurtigt? Så prøv Salling Supers kartoffelmad.
Marinerede sild med Salling Supers rygeostecreme
Sild hører sig til de fleste højtider i Danmark og skal selvfølgelig også på bordet til påske
Lammeculotte med batata harra, aubergine og hummus
Prøv denne libanesisk-inspirerede ret med krydrede kartofler a la batata harra, stegt aubergine, og Za´atar krydret lammeculotte.