Paneltalk med Connie Hedegaard, Anne Glad, Rane Willerslev og Lise Vestergaard

En spændende talk der berører 'inspiration til danskerne, til at skabe små forandringer, der gør en stor forskel' ifbm. officiel åbning af kunstudstillingen 'Be More - Use Less'

Paneltalk med Connie Hedegaard, Anne Glad, Rane Willerslev og Lise Vestergaard
Aarhus
Friday, 6. Sep 202415:30 - 17:00

Be More – Use Less, er en spændende udstilling med værker af Lise Vestergaard, som kan opleves i Salling Aarhus fra den 6. september til og med den 29. september. Hvert værk behandler et klimaaktuelt tema, og er skabt på baggrund af samtaler med Connie Hedegaard, Jesper Theilgaard, Anne Glad, Rane Willerslev og ni andre danskere, der er engageret i klimadagsordnen.

Kunstudstillingen har til formål at inspirere danskerne til at skrue ned for forbruget og skabe små forandringer, der gør en stor forskel for den enkelte og i det samlede klimabillede.

Den 6. september åbnes udstillingen i Salling Aarhus, og byder bl.a. på paneltalk på ROOFTOP med et spændende line up af nogle af de kendte danskere, som har bidraget til udstillingen.

Udstillingen vil også være at se i Salling Aalborg i uge 41-43.

Åbningsprogram den 6. september

Kl. 15.30: Officiel åbning af kunstudstillingen
Kl. 16-17: Paneltalk på scenen
Paneltalkens tema: Inspiration til danskerne til at skabe små forandringer, der gør en stor forskel
Gæster på scenen: Connie Hedegaard, Rane Willerslev, Anne Glas og Lise Vestergaard

12 podcasts, 12 kunstværker og 12 konkrete idéer til handling

Kernen i ”Be More – Use Less” er 12 værker skabt af kunstneren Lise Vestergaard, hvor hvert værk behandler et klimaaktuelt tema som natur, genbrug, madspild og grøn energi.

I samtale med Connie Hedegaard, Jesper Theilgaard, Anne Glad, Rane Willerslev og ni andre danskere, der er engagerede i klimadagsordenen, har Lise Vestergaard skabt værkerne, der alle er bundet sammen med et afsnit i podcastserien ”Be More – Use Less” og en række helt konkrete og anvendelige ideer til, hvordan vi bliver nogle mere bæredygtige verdensborgere.

Lyt til hvert afsnit af podcasten her

Tilblivelsen af kunstværket 'Kejserens nye klæder'

Et af værkerne i udstillingen blev til under Salling Future Friendly Awards tilbage i maj 2024, hvor Lise Vestergaard var at finde i vindurne i mod strøget i Salling Aarhus.
Værket der blev til her, var baseret på et interview med livsstilsekspert Anne Glad, som delte sine råd omkring hvordan man kan blive en mere ansvarlig forbruger af mode.

Kunstvaerk

Om kunstneren

Lise Vestergaard

Lise Vestergaard er en anerkendt dansk og international kunstner, der har gjort sig særlig bemærket med sit arbejde indenfor billedkunst, Trash Art og vægmaleri.
Hendes værker har fokus på emner som bæredygtighed, klima og fred.
I værkerne er der et stærkt element af inspiration eller provokation, der skal få publikum til at tænke sig om en ekstra gang og meget gerne være blevet skubbet i en retning, hvor den næste dags handlinger har en mindre skadelig effekt på vores jord.

 

Lise Vestergaard samarbejder og er repræsenteret af gallerier globalt eks. på Art Fair Paris, Milano, Madrid, Monaco, Marbella, København, Venedig, Rom, Stockholm samt Wien og New York fremover.

Lise er blevet belønnet for sit kunstneriske fokus og har fået ‘THE FACES OF PEACE ART PRIZE’. Faces of Peace Art Prize tildeles fremtrædende kunstnere, hvis arbejde bidrager væsentligt til fred og menneskelig udvikling og tilskynder til forandringer gennem deres talent og kreativitet for at genoprette balancen i forholdet mellem menneskeheden og det naturlige miljø.

Lise Vestergaard