Snaps Bornholm

Bornholm Snaps tilbyder økologisk snaps med spændende og utraditionelle smags-varianter. Se Sallings udvalg herunder, og få dem leveret til døren.

Der vises 0 af 0
Vi fandt desværre ingen produkter til dig
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

Snaps Bornholm

Snaps Bornholm er en dansk producent af økologisk snaps med 8 spændende og innovative smagsvarianter. De er alle lavet på de bedste råvarer og passer godt til frokostbordet, men kan også bruges i andre sammenhænge. Prøv f.eks. en Snaps Bornholm nr. 3 med Figen, til ost eller tappas, eller brug Snaps Bornholm i spændende cocktails. Som det eneste snapsebrand leverer Bornholm Snaps alle deres flasker i en eksklusiv og gavevenlig metalemballage.

Passion for snaps

Snaps Bornholm er startet af to venner, Simon Loretzo Jensen og Jesper Kleine Rasmussen. De havde igennem flere år lavet deres egen chillisnaps, der blev populær i deres vennekreds. I 2015 fik de idéen om at starte en produktion af snapsen, hvilket første dem til De Bornholmske Spritfabrikker i Nexø, hvor de fik indledt et samarbejde. Idéen var at benytte naturlige økologiske ingredienser og tilføre et snapsen et moderne touch, der pirrer nysgerrigheden og provokerer sanserne.

Inspirerende cocktails

Find inspiration til spændende drinks med de 8 varianter af Snaps Borhnholm herunder.

;