Besøg Salling ROOFTOP i Aarhus

Salling ROOFTOP finder du på toppen af stormagasinet i Aarhus. Et spektakulært byrum med en storslået 360 graders panoramaudsigt over hele byen, og fyldt med underholdning, arrangementer og gode oplevelser for alle.

Nyd udsigten og gå på opdagelse i omgivelserne med et glas vin eller en kop kaffe, for der er masser at kigge på. Du kan også udfordre dig selv ved at gå ud på den nervepirrende Salling SKYWALK - en glasplade 27 meter over Strøget. Salling ROOFTOP er det oplagte sted til en fyraftenscocktail eller en lækker frokost.

Se åbningstider for Salling ROOFTOP her.

Salling ROOFTOP runder gæst nummer
2 million og udvider

Den overvældende interesse for Salling Rooftop i Aarhus fortsætter! Mere end 2 millioner gæster har nu været forbi, og derfor har vi besluttet at udvide med et nyt overdækket caféområde, som giver mulighed for indendørs koncerter, events og workshops samt afholdelse af lukkede privat- og firmaarrangementer i spektakulære omgivelser. Projektet ventes af stå færdig til maj.

Læs mere om tilbygningen.

NYD ET PÅSKEBRÆT PÅ SALLING ROOFTOP

Kig forbi Salling ROOFTOP og nyd vores lækre påskebræt med fem små retter. Nyd vores lakserulle med spinat og friskost, lammerullepølse med portvinssky og meget mere. Påskebrættet koster 110 kr.

Nyd en lækker servering eller en kølig cocktail på Salling ROOFTOP

Salling ROOFTOP er et fristed, hvor du kan få serveret både kaffe, cocktails og lette anretninger, alt imens du nyder den helt fantastiske udsigt. Se vores lærke menukort og cocktailkort lige her over.

For at imødekomme den store efterspørgsel og sikre det bedste flow, kan vi desværre ikke tilbyde bordreservationer.
Henvend dig derfor til en af vores medarbejdere ved ankomst, så hjælper vi med at finde en god plads til dit selskab hurtigst muligt.

Er du interesseret i at afholde et event, private arrangementer, workshops for virksomheden eller måske noget helt andet, er du meget velkommen til at kontakte Patricia Mohr Madsen på patricia.mohr.madsen@salling.dk

Oplev Salling ROOFTOP Aarhus i 3D

Klik dig rundt på billedet for at opleve Salling ROOFTOP.