Besøg Salling ROOFTOP i Aarhus

Salling ROOFTOP finder du på toppen af stormagasinet i Aarhus. Et spektakulært byrum med en storslået 360 graders panoramaudsigt over hele byen, og fyldt med underholdning, arrangementer og gode oplevelser for alle.

Nyd udsigten og gå på opdagelse i omgivelserne med et glas vin eller en kop kaffe, for der er masser at kigge på. Du kan også udfordre dig selv ved at gå ud på den nervepirrende Salling SKYWALK - en glasplade 27 meter over Strøget.

Salling ROOFTOP er det oplagte sted til en fyraftenscocktail, en lækker frokost eller en god kop kaffe i skønne omgivelser.

Se åbningstider for Salling ROOFTOP her.

Lækre serveringer

Vores café og restaurant tilbyder lækre, lette andretinger, skønne desserter, kaffe og meget mere. For at imødekomme den store efterspørgsel og sikre det bedste flow, kan vi desværre ikke tilbyde bordreservationer. Henvend dig derfor til en af vores medarbejdere ved ankomst, så hjælper vi med at finde en god plads til dit selskab hurtigst muligt.

Afternoon tea

Nu kan du igen få afternoon tea på Salling ROOFTOP - nu med helt nye fristelser. Nyd en kande te, et udvalg af små sandwichs, kage og scones med lækkert tilbehør. Gælder hver søndag til torsdag mellem klokken 13 og 17. Prisen er 220 kr. for to personer.

Kølige cocktails

Er du er til det søde, friske eller bitre? På vores cocktailkort finder du lækre, kølige cocktails for enhver smag.

Kommende events

På Salling ROOFTOP kan du også opleve et af vores mange spændende events indenfor koncerter, talks og meget mere. Klik dig ind og se vores eventprogram - det vil løbende blive opdateret.

Vil du holde dit event på Salling ROOFTOP?

I vores overdækkede caféområde har du mulighed for at holde dit næste arrangement - hvad end det er konfirmation, events og workshops eller andre lukkede privat- og firmaarrangementer.

Oplev Salling ROOFTOP Aarhus i 3D

Klik dig rundt på billedet for at opleve Salling ROOFTOP.