Salling ROOFTOP Aarhus

Salling ROOFTOP finder du på toppen af stormagasinet i Aarhus. Et spektakulært byrum med en storslået 360 graders panoramaudsigt over hele byen, og fyldt med underholdning, arrangementer og gode oplevelser for alle.

Nyd udsigten og gå på opdagelse i omgivelserne med et glas vin eller en kop kaffe, for der er masser at kigge på. Du kan også udfordre dig selv ved at gå ud på den nervepirrende Salling SKYWALK - en glasplade 27 meter over Strøget.

Salling ROOFTOP er det oplagte sted til en fyraftenscocktail, en lækker frokost eller en god kop kaffe i skønne omgivelser.

Se åbningstider for Salling ROOFTOP her.

Salling ROOFGARDEN

Besøg Sallings nye, store bypark på toppen af Salling Aarhus og oplev kunstinstallationer, natur og byens bedste udsigt i 35 meters højde. Vi glæder os til at byde jer velkomne.

Lækre serveringer

Vores café og restaurant tilbyder lækre, lette anretninger, skønne desserter, kaffe og meget mere.

Kølige cocktails

Er du til det søde, friske eller bitre? På vores cocktailkort finder du lækre, kølige cocktails for enhver smag.

Vil du holde dit event på Salling ROOFTOP?

I vores overdækkede caféområde har du mulighed for at holde dit næste arrangement - hvad end det er konfirmation, events og workshops eller andre lukkede privat- og firmaarrangementer.

Oplevelser og events

Året igennem kan du opleve masser af spændende koncerter, talks, workshops, madevents og meget mere i Salling og på Salling ROOFTOP.

Salling ROOFTOP er kåret til Europas bedste Rooftop Bar

Det anerkendte rejsemagasin Big 7 Travel har kåret Salling ROOFTOP som Europas bedste rooftop bar. Listen tæller de 50 bedste rooftop-seværdigheder på toppen af byerne i Europa, men Aarhus vinder med Sallings opsigtsvækkende rooftop, der slog dørene op i 2017. Kåringen giver Salling en uvurderlig blåstempling, der kan gavne hele Aarhus regionen og ikke mindst Danmark.

Med kåringen beskriver Rejsemagasinet Big 7 Travel Salling ROOFTOP som ”et utroligt & ’breath taking’ rooftop rum med en fantastisk 360 grader udsigt, som er perfekt til afslapning og til at nyde en cocktail eller flere”. Vinderen kåres efter sitets ranking-system, der sammenlægger data fra brugere af social media med redaktionens vurdering.

Siden åbningen i 2017 har den spektakulære by-oase i april 2022 rundet mere end 4,5 millioner gæster og har lagt sig solidt på toppen af landets mest besøgte attraktioner og i fint selskab med store attraktioner som Tivoli og Legoland. Tal fra Visit Aarhus fra maj måned vidner også om øget tilstrømning til hele region Aarhus, hvor overnatningstallet er steget 17,5% siden sammenlignet med maj 2019.