Besøg Salling ROOFTOP i Aarhus

Salling ROOFTOP finder du på toppen af stormagasinet i Aarhus. Et spektakulært byrum med en storslået 360 graders panoramaudsigt over hele byen, og fyldt med underholdning, arrangementer og gode oplevelser for alle.

Julen har ramt Salling ROOFTOP. Kom op og nyd et par lune æbleskiver og gløgg eller prøv vores julebræt med sild, koldrøget laks, and og meget mere. Nyd også udsigten og gå på opdagelse i omgivelserne med et glas vin eller en kop kaffe, for der er masser at kigge på. Du kan også udfordre dig selv ved at gå ud på den nervepirrende Salling SKYWALK - en glasplade 27 meter over Strøget. Salling ROOFTOP er det oplagte sted til en fyraftenscocktail eller en lækker frokost.

Se åbningstider for Salling ROOFTOP her.

Serveringer på Salling ROOFTOP

Salling ROOFTOP er et fristed, hvor du kan få serveret både kaffe, cocktails og lette anretninger, alt imens du nyder den helt fantastiske udsigt. Se vores lærke menukort og cocktailkort lige her over.

For at imødekomme den store efterspørgsel og sikre det bedste flow, kan vi desværre ikke tilbyde bordreservationer.
Henvend dig derfor til en af vores medarbejdere ved ankomst, så hjælper vi med at finde en god plads til dit selskab hurtigst muligt.

Julehygge på Salling ROOFTOP

Kig forbi Salling ROOFTOP og nyd vores lune æbleskiver samt et glas gløgg, mens du nyder udsigten over byen.

Julebræt på Salling ROOFTOP

Vi har fået nyt menukort på Salling ROOFTOP hvor du blandt andet kan få dette lækre julebræt med krydret julesild med karrysalat, svinekam med rødkål, 2 slags ost og meget mere.

Oplev Salling ROOFTOP Aarhus i 3D

Klik dig rundt på billedet for at opleve Salling ROOFTOP.