Besøg Salling ROOFTOP i Aarhus

Som følge af nye covid-19 restriktioner fra myndighederne holder Salling ROOFTOP midlertidigt lukket indtil den 7. februar.

Salling ROOFTOP finder du på toppen af stormagasinet i Aarhus. Et spektakulært byrum med en storslået 360 graders panoramaudsigt over hele byen, og fyldt med underholdning, arrangementer og gode oplevelser for alle.

Nyd udsigten og gå på opdagelse i omgivelserne med et glas vin eller en kop kaffe, for der er masser at kigge på. Du kan også udfordre dig selv ved at gå ud på den nervepirrende Salling SKYWALK - en glasplade 27 meter over Strøget.

Salling ROOFTOP er det oplagte sted til en fyraftenscocktail, en lækker frokost eller en god kop kaffe i skønne omgivelser.

Se åbningstider for Salling ROOFTOP her.

Vi kan desværre ikke tilbyde bordreservationer på ROOFTOP. Henvend dig derfor til en af vores medarbejdere ved ankomst, så hjælper vi med at finde en god plads til dit selskab hurtigst muligt.

Lækre serveringer

Vores café og restaurant tilbyder lækre, lette anretninger, skønne desserter, kaffe og meget mere.

Kølige cocktails

Er du til det søde, friske eller bitre? På vores cocktailkort finder du lækre, kølige cocktails for enhver smag.

Vil du holde dit event på Salling ROOFTOP?

I vores overdækkede caféområde har du mulighed for at holde dit næste arrangement - hvad end det er konfirmation, events og workshops eller andre lukkede privat- og firmaarrangementer.

Oplev Salling ROOFTOP Aarhus i 3D

Klik dig rundt på billedet for at opleve Salling ROOFTOP.