Besøg Salling ROOFTOP i Aarhus

Salling ROOFTOP finder du på toppen af stormagasinet i Aarhus. Et spektakulært byrum med en storslået 360 graders panoramaudsigt over hele byen, og fyldt med underholdning, arrangementer og gode oplevelser for alle.

Nyd udsigten og gå på opdagelse i omgivelserne med et glas vin eller en kop kaffe, for der er masser at kigge på. Du kan også udfordre dig selv ved at gå ud på den nervepirrende Salling SKYWALK - en glasplade 27 meter over Strøget.

Salling ROOFTOP er det oplagte sted til en fyraftenscocktail, en lækker frokost eller en god kop kaffe i skønne omgivelser.

Se åbningstider for Salling ROOFTOP her.

Vil du holde dit event på Salling ROOFTOP?

Som noget nyt kan du nu holde dit eget arrangement i vores overdækkede caféområde. Her er der mulighed for indendørs koncerter, events og workshops samt afholdelse af lukkede privat- og firmaarrangementer i spektakulære omgivelser. Læs mere om booking af vores nye væksthus.

Nyd en lækker servering eller en kølig cocktail på Salling ROOFTOP

Salling ROOFTOP er et fristed, hvor du kan få serveret både kaffe, cocktails og lette anretninger, alt imens du nyder den helt fantastiske udsigt. Se vores lækre menu- og cocktailkort herunder.

For at imødekomme den store efterspørgsel og sikre det bedste flow, kan vi desværre ikke tilbyde bordreservationer. Henvend dig derfor til en af vores medarbejdere ved ankomst, så hjælper vi med at finde en god plads til dit selskab hurtigst muligt.

Spændende events på toppen af byen

På Salling ROOFTOP kan du også opleve et af vores mange spændende events indenfor koncerter, talks og meget mere. Klik dig ind herover for at se vores eventprogram - det vil løbende blive opdateret.

Oplev Salling ROOFTOP Aarhus i 3D

Klik dig rundt på billedet for at opleve Salling ROOFTOP.