Besøg Salling ROOFTOP i Aarhus

Salling ROOFTOP finder du på toppen af stormagasinet i Aarhus. Et spektakulært byrum med en storslået 360 graders panoramaudsigt over hele byen, og fyldt med underholdning, arrangementer og gode oplevelser for alle.

Nyd udsigten og gå på opdagelse i omgivelserne med et glas vin eller en kop kaffe, for der er masser at kigge på. Du kan også udfordre dig selv ved at gå ud på den nervepirrende Salling SKYWALK - en glasplade 27 meter over Strøget. Salling ROOFTOP er det oplagte sted til en fyraftenscocktail eller en lækker frokost.

Se åbningstider for Salling ROOFTOP her.

Nyhed: Afternoon tea på Salling ROOFTOP

Nu kan du nyde en klassisk afternoon tea med byens bedste udsigt. Vi serverer en kande te, et udvalg af små sandwiches, petit fours og selvfølgelig scones med lækkert tilbehør. Prisen for to personer er 199,95,- Der er afternoon tea hver søndag til torsdag kl. 13-17. Du kan vælge mellem fem tevarianter. Udvalget af kager kan variere.

Serveringer på Salling ROOFTOP

Salling ROOFTOP er et fristed, hvor du kan få serveret både kaffe, cocktails og lette anretninger, alt imens du nyder den helt fantastiske udsigt. Se vores lærke menukort og cocktailkort lige her over.

For at imødekomme den store efterspørgsel og sikre det bedste flow, kan vi desværre ikke tilbyde bordreservationer.
Henvend dig derfor til en af vores medarbejdere ved ankomst, så hjælper vi med at finde en god plads til dit selskab hurtigst muligt.

Oplev Salling ROOFTOP Aarhus i 3D

Klik dig rundt på billedet for at opleve Salling ROOFTOP.