Salling ROOFTOP Aalborg:

Mere end en halv million gæster har besøgt

det spektakulære byrum

Siden Salling Rooftop Aalborg slog dørene op for et år siden har over en halv million gæster valfartet til for at nyde den spektakulære tagterrasse med den storslåede panoramaudsigt. Det store byrum er dermed på rekordtid blevet en af Danmarks mest populære attraktioner.

En gribende udsigt over Aalborg. En nervepirrende skywalk i mere end 30 meters højde. Events, der giver genlyd i byen. Fristende cocktails, delikat afternoon tea og meget mere. Dét er opskriften på en kæmpe succes i Aalborg.

I det første år har mere end en halv million gæster taget turen til toppen af Salling. Det imponerende besøgstal sætter en tyk streg under, at stormagasinets Rooftop-koncept tiltaler mange og passer perfekt ind i tiden.

”Vi er meget overvældede over, at nordjyderne har taget så godt imod Salling ROOFTOP. Det har i flere år været vores ambition, at Salling skal være et oplevelseshus, hvor shopping og gode oplevelser kombineres. Men vi havde ikke forestillet os, at så mange mennesker ville lægge vejen forbi. Det overgår alle vores forventninger ”, siger store director Anja Kibsgaard.

Netop Sallings oplevelsesstrategi har da også medvirket til det imponerende besøgstal. I løbet af foråret har man kunnet opleve både DJ’s, koncerter og samarbejder med byens kulturinstitutioner, og stormagasinet garanterer, at der også i sensommeren er fokus på ROOFTOP-oplevelser.

Fra stand-up til Tour de France stjerner

Også i løbet af sensommeren vil man kunne opleve en række events på taget. Man kan bl.a. høre standup-komikeren Torben Chris, der lægger vejen forbi den 29. august. Den 6. september kan man møde 3 danske Tour de France stjerner og få deres autograf. Er man mere til DJ og drinks, fortsætter det populære koncept Fredag på Toppen indtil den 27. september. Der er fri adgang til alle events.

Se hele eventkalenderen i Salling, som løbende opdateres.

Fakta om Salling Rooftop Aalborg

- 1400 kvadratmeter fordelt på to niveauer med plads til i alt 500 gæster
- Salling Skywalk: Mere end 30 meter over jorden ligger skywalken, som giver et direkte kig ned på Algade Torv. Den er bygget i glas og giver et sug i maven.
- Hyggelige loungeområder og skybar: På det øverste niveau er Salling ROOFTOP indrettet med loungeområder og en skybar, der bl.a. serverer cocktails og vin.
- Væksthuset: På det nederste niveau ligger Væksthuset. Her er der 70 indendørs pladser, hvor man kan nyde alt fra brunchbræt til laksetatar og steaksalat.
- Der er fri adgang til Salling ROOFTOP, som har åbent fra 10-20 mandag til torsdag, 10-21 fredag og 10-18 i weekenden.