Spar 25% på det meste* med ClubSalling - shop til hende

436 produkter

436 produkter

Viser 96 ud af 436 produkter

Fortab dig i LEGO-universet

“Leg Godt” er de to ord, der gemmer sig bag navnet LEGO. De populære, farverige klodser åbner døren til en verden hvor der er plads til kreativitet, udforskning af forskellige universer og ikke mindst masser af timers sjov og leg.

Stort udvalg af LEGO-sæt

LEGO er især kendt for deres byggesæt, som tager udgangspunkt i en lang række forskellige temaer til både børn og voksne. For mange er det meget mere end blot et samlesæt. Det er måske nærmere samleobjekt, som kan gemmes og udstilles når først det er samlet. Uanset hvilket LEGO univers man vil bevæge sig ind i, er der masser spændende og sjove sæt at vælge imellem for både drenge og piger, og voksne LEGO-samlere.

LEGO Friends

Til børn fra 6-års alderen findes blandt andet LEGO Friends, hvor de forskellige sæt kan indeholde alt fra figurer og dyr til biler og planter.

LEGO DUPLO

Til familiens yngste er det oplagt at kigge mod LEGO DUPLO. Her er byggeklodserne lidt større end de sædvanlige LEGO-klodser, så de er nemmere at håndtere for småbørn. Anbefales fra 18 måneder.

LEGO Harry Potter™

Slip magien løs i selskab med Harry, Ron og Hermione og det eventyrlige univers på Hogwarts og resten af Wizarding World. I LEGOs Harry Potter serie finder du velkendte figurer og scener fra bøgerne og filmene.

LEGO Star Wars™

I en galakse langt, langt borte, kæmper kraftens lys mod den mørke side i Star Wars universet. Byg din egen Star Wars hjelm, eller genskab scener fra filmene med alle de ikoniske karakterer såsom Luke Skywalker, Yoda, Obi-Wan Kenobi og Darth Vader. Serien indeholder også sæt med de velkendte fartøjer, samt de nyeste skud på stammen fra Star Wars universet, såsom Skywalker-filmene og tv-serien The Mandalorian.

LEGO City

Skab din helt egen by med LEGO City samlesæt. I City-serien finder du alt, en by har brug for. Lige fra hospitaler, politistationer og brandstationer, til hyggelige byrum og bondegårde.

Kun fantasien sætter grænser

Udover de ovennævnte serier, findes også LEGO Ninjago fyldt med seje Ninjaer, LEGO Minecraft med samlesæt kendt fra spillet, LEGO Creator, LEGO Classic som er helt klassiske samlinger af legoklodser og LEGO Technic med alt fra racerbiler til motorcykler. Der findes også serier fra Disney, Batman og Super Mario. Der er altså masser af muligheder for at finde spændende gaver eller sæt til dig selv.