Salling Future Friendly Fashion Award

Danmarks første pris for mere bæredygtig mode

For at motivere upcoming og eksisterende modebrands til at prioritere en mere bæredygtig agenda har Salling i samarbejde med Salling Fondene stiftet Danmarks første award for mere bæredygtig mode, der belønner dem, der tænker nyt og går forrest på vejen mod en mere ansvarlig modebranche.

SÆT KRYDS I KALENDEREN TORSDAG DEN 16. SEPTEMBER

...til et underholdende awardshow på Salling Rooftop i Aarhus. Her præsenterer jury’en de tre vindere af året priser 2021.

Årets brand - 100.000 kr.

Hovedprisen tildeles et brand, der udmærker sig indenfor bæredygtige initiativer indenfor mode, eksempelvis gennem valg af materialer (økologisk, restmaterialer, forarbejdning mm.), arbejdsforhold for leverandører, livscyklus af deres produkter (Craddle to Grave), CO2 aftryk, certificeringer samt design, der er tidløst og skabt til at holde længe.

Årets talent - 25.000 kr.

Prisen gives til et talent, der er studerende på eller nyuddannet fra KADK, VIA, DSKD og KEA. De fire uddannelsesinstitutioner nominerer hver kandidater på baggrund af deres indsats eller en specifik opgave, hvor et hensyn til klimaet har været i fokus.

Årets publikumspris – 25.000 kr.

Blandt de nominerede til hovedprisen får alle mulighed for at stemme på deres favorit. Vinderen af publikumsprisen er det brand med den bredeste opbakning.