I Salling tror vi på de valg, vi alle tager hver dag, kan skabe en mere bæredygtig fremtid for både mennesker og planeten. For at motivere upcoming og eksisterende modebrands til at prioritere bæredygtighed har Salling og Salling Fonden stiftet en pris, der belønner dem, der tør gå forrest i forhold til bæredygtig mode.

VINDERNE HYLDES DEN 17. SEPTEMBER

Torsdag den 17. september afholder vi et underholdende awardshow på Salling ROOFTOP i Aarhus. Her præsenterer jury’en de tre vindere, og for at modtage prisen er fysisk tilstedeværelse obligatorisk.

Jury’en består af en række af Danmarks stærkeste kompetencer indenfor bæredygtig mode på tværs af brancheforeninger, medier og uddannelsesinstitutioner blandt andet Fashion Forum, Egmont, Dansk Mode & Tekstil og Lifestyle & Design Cluster.

ÅRETS BRAND - 100.000 kr.

Hovedprisen tildeles det brand, som udmærker sig indenfor bæredygtig fashion, eksempelvis gennem: Valg af materialer (økologisk, restmaterialer, forarbejdning mm.), leverandørers arbejdsforhold, Items livscyklus (Craddle to Grave), CO2 aftryk, certificeringer samt design, tidsløshed og holdbarhed, der i sig selv er bæredygtigt.

ÅRETS TALENT - 25.000 kr.

Prisen gives til et talent, der er studerende på eller nyuddannet fra KADK, VIA, DSKD og KEA. De fire uddannelses institutioner nominerer hver kandidater på baggrund af deres indsats eller en specifik opgave, hvor bæredygtigt design har været kernen.

ÅRETS PUBLIKUMSPRIS – 25.000 kr.

Blandt de nominerede til hovedprisen får alle mulighed for at stemme på deres favorit. Vinderen af publikumsprisen er det brand med den bredest mulige opbakning.

GLÆD DIG TIL UGE 38

Salling slår dørene op til en hel eventuge i bæredygtighedens tegn. Glæd dig til TALKS, LIVE SESSIONS, WORKSHOPS og PANELDEBATTER, der sætter fokus på, hvordan vi alle i modebranchen og som kunder kan gøre en positiv forskel for fremtiden.