Salling Madfestival

Torsdag d. 25. august 2022 12:00 - Fredag d. 26. august 2022 18:00
Salling Aalborg
Salling Aarhus

Madfestival

Smag på Salling - to dages madfestival på Salling ROOFTOP

Gratis adgang i Aarhus og Aalborg.

Kom, nyd og smag på to dage i madkunstskabens navn på toppen af byen i selskab med nogle af Danmarks bedste og mest interessante madelskere. Timm Vladimir, Thomas Laursen samt Mummum indtager Salling ROOFTOP, hvor de vil forkæle dig med lækre smagsprøver, godt humør og sprudlende mad-talks – selvfølgelig med masser af tips og tricks, så du selv kan brillere med fantastiske smagsoplevelser derhjemme.

Mød samtidig nogle af Salling Supers bedste leverandører. Gå på opdagelse blandt leverandørernes stande på Salling ROOFTOP, hvor de vil fortælle om deres produkter og uddele lækre smagsprøver. Mød bl.a. Fur Bryghus, Aalborg Chokoladen, Lie Gourmet, Åben, Summerbird, Karamel Kompagniet og mangle flere.

Vi tænder op i grillen

Fredag den 26. kl. 15-19 tænder vi op i grillen på Salling ROOFTOP. Der vil være mulighed for at købe lækre gourmet grillpølser fra Salling Super og øl dertil. Så tag din familie og venner under armen og oplev den gode stemning og skønne madoplevelser under åben himmel.

Se hele programmet herunder

Program

Aarhus

Den 26. august
Kl. 15.00: Thomas Laursen, Wildfooding

Sceneshow/Fri adgang

Kl. 17.30: Timm Vladimir laver hjemmelavet pasta

Talk på scenen/Fri adgang

Kom og mød nogle af Salling Supers bedste leverandører

Den 25. og 26. august kl. 12-18:

Ebeltoft Gaardbryggeri // Åben // One Pint // Raw Culture (Kombucha) // Laudrup Vinimport // Calmasino // Fary Lochan (Hansen & Co.) // Wernerson // Sweetkynd // Hr. Skov // Lie Gourmet // Bülow // Paridan // Hvidesande Bryghus (Hansen & Co.) // Aarhus festuge (Njord gin) // Karamel kompagniet

Den 25.august kl. 12-18:

Farm Mountain

Den 26.august kl. 12-18:

Summerbird

Aalborg

Den 26. august
Kl. 15.00: Timm Vladimir laver hjemmelavet pasta

Talk på scenen/Fri adgang

Kl. 16.00: Mummum

Sceneshow/Fri adgang

Kom og mød nogle af Salling Supers bedste leverandører

Den 25. og 26. august kl. 12-18:

Laudrup vine // Calmasino vine // One Pint Specialøl // Deli Drengene // Nordisk Naturens Køkken

Den 25. august kl. 12-18:

Fur Bryghus // Del Mastro // Sprit og co. Space grace gin // Bülow

Den 26.august kl. 12-18:

Hr. Skov // Gourmet agenten // Summerbird // Il Fornaio

Hjemmelavet pasta med Timm Vladimir

Oplev den folkekære gastronomiske iværksætter Timm Vladimir, der i sin bedste uformelle stil viser dig teknikkerne til den gode hjemmelavede pastadej, hvordan udskæringen af den perfekte fettuccine skal gøres, og ikke mindst giver Timm dig gode og simple tips og tricks til hvordan, du arbejder med tomatsaucen - så du kan skabe dine egne små pasta-mirakler derhjemme.

I dag er Timm involveret i et hav af gastronomiske udfoldelser. Udover bryggeri, kokkeskole, foredrag, kommentering af kokkekonkurrencer og kogebøger, er Timms skema pakket med madkurser, events og teambuilding gennem madlavning. Kom og nyd hans givende selskab og træd et skridt ind i pastaens verden.

Thomas Laursen, Wildfooding

Sanker, naturelsker, tv-kok, urteleverandør til Noma, Geranium og Amass, for blot at nævne et par ting man kan sige om Thomas. Med en sin store passion for vilde planter, bær, rødder, svampe har Thomas Laursen tegnet den danske urtescene i en årrække med sin innovative tilgang til kendte og ukendte ingredienser. Kom og smag på både de populære og de knap så kendte urter, der har dannet grundlag for den nyere danske madscene.

Fra brændenældekrattet over lørdagskylling og rysteribs til dampet strandmælde med fermenteret karljohancreme, myrer og saltede umodne mirabeller. Hør om Danmarks rejse fra gastronomisk uland til Nomas verdensberømmelse, til tidens store fokus på bæredygtighed og lokale råvarer – også de vilde.

Foto: Jannick Børlum.

Mummum

Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen har opnået stor succes med deres populære madunivers Mummum, der serverer lettilgængelige opskrifter på velsmagende hverdagsretter til hele Danmark. Her kan alle være med, når de med få ingredienser, og ofte blot en enkelt gryde, får løftet simple retter til små hverdagsmirakler på kun 30 minutter.

Fra sunde og nemme one-pots til nice-cream og Oreo islagkage - Mummum giver dig skøn hverdagsinspiration, der er lige til at gå til derhjemme. Lige om hjørnet udgiver de deres nye kogebog med søde favoritter, og mens du nyder en sød smagsprøve på en af opskrifterne, fortæller pigerne om deres Mummum rejse og hvordan de sammen har skabt en fælles passion for god og nem madlavning.

Foto: Line Falck.