Intimkoncert med Pernille Rosendahl

Fredag d. 30. oktober 2020 20:00 - Fredag d. 30. oktober 2020 21:00
Salling Aalborg

Intimkoncert med Pernille Rosendahl

Traditionen tro skyder Salling julen i gang med en koncertoplevelse ud over det sædvanlige. På grund af Covid-19 kan vi ikke afholde vores store lystændingsfest.

I år kan du være en af de heldige der, med en ledsager, inviteres til en gratis intimkoncert med den lokale artist Pernille Rosendahl, når hun gæster Salling ROOFTOP i Aalborg fredag den 30. oktober kl. 20.
Du deltager i konkurrencen om to billetter til koncerten i din ClubSalling-app.

Er du ikke medlem af ClubSalling? Så kan du downloade appen her. Er du en af de heldige, får du senest besked på mail torsdag den 29. oktober. Alle der vinder modtager 2 billetter.
Er du ikke en af de heldige vindere, vil der være mulighed for at livestreame koncerterne på Sallings Facebook og Instagram profiler.

Pga. Covid-19 er der begrænsede pladser til koncerten.

Om Pernille Rosendahl
Det høres og ses, når Pernille Rosendahl står i rampelyset. Hun er tilpas sofistikeret og smukt skrøbelig – karaktertræk, der kendetegner hendes solonumre, nyfortolkninger af Swan Lee, The Storm og sange fra ”Toppen af Poppen”.

I dag er Pernille Rosendahl en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere, danskerne har lært at kende siden hun i starten af årtusindeskiftet med indiepop-orkesteret Swan Lee satte sig solidt på popmusikken herhjemme.

Læs om koncerten med Bogfinkevej på Salling ROOFTOP Aarhus her.