Intimkoncert med Bogfinkevej

Fredag d. 30. oktober 2020 20:00 - Fredag d. 30. oktober 2020 21:00
Salling Aarhus

Intimkoncert med Bogfinkevej

Traditionen tro skyder Salling julen i gang med en koncertoplevelse ud over det sædvanlige. På grund af Covid-19 kan vi ikke afholde vores store lystændingsfest.

I år kan du være en af de heldige der, med en ledsager, inviteres til en gratis intimkoncert med den lokale artist Bogfinkevej, når de gæster Salling ROOFTOP i Aarhus fredag den 30. oktober kl. 20.
Du deltager i konkurrencen om to billetter til koncerten i din ClubSalling-app.

Er du ikke medlem af ClubSalling? Så kan du downloade appen her. Er du en af de heldige, får du senest besked på mail torsdag den 29. oktober. Alle der vinder modtager 2 billetter.
Er du ikke en af de heldige vindere, vil der være mulighed for at livestreame koncerterne på Sallings Facebook og Instagram profiler.

Pga. Covid-19 er der begrænsede pladser til koncerterne.

Om Bogfinkevej
Med deres legende rap-harmonier har gutterne i Bogfinkevej efterhånden slået sig fast som et band, der bliver ved med at levere skarpe tekster, uformel hygge og en god portion folkelighed. Bogfinkevejs unikke univers af catchy melodier, svedige beats og tekster med dybde og kant udfoldes i den grad, når man er til en af deres live-koncerter, og sætter endnu en gang en stor fed streg under de tre aarhusianeres musikalske alsidighed og styrke(r).

De har allerede spillet på både Roskilde Festival, Spot Festival, og Skanderborg Festival, og har skabt deciderede jubelscener på propfyldte og udsolgte spillesteder. Det skete bl.a. da drengene kom forbi Vega i København og Voxhall i Aarhus. Bandet har også medvirket på TV2’s officielle tour tilbage i 2018.

Læs om koncerten med Pernille Rosendahl på Salling ROOFTOP Aalborg her.