Jazzkoncert med Tim Lothar og Holger Daub

Onsdag d. 12. august 2020 15:00 - Onsdag d. 12. august 2020 17:00
Salling Aalborg

Jazzkoncert med Tim Lothar og Holger Daub

Kom på Salling Rooftop, hvor du kan glæde dig til en stemningsfuld jazzkoncert med Tim Lothar og Holger Daub.

Sammen med koncerten får I serveret ROOFTOPs jazzmenu, der består af 2 stk. smørrebrød og 1 genstand (øl, vand, hvidvin, rødvin, eller rosé) Se valgmulighederne nederst på siden*.

Bestil plads
Pris: 175 kr. pr. person
Der er et begrænset antal pladser, så skynd jer at bestille bord nu på Camilla.mortensen1@salling.dk

Husk at angive hvor mange personer I kommer og hvilke smørrebrød og drikkevarer, I ønsker.

Praktisk information
Koncerten foregår på terrassen (niveau 1) på ROOFTOP i Aalborg. Når I ankommer til ROOFTOP skal I gå til indgangen, og herfra vil I få anvist jeres faste pladser.

Der vil være betjening ved bordene og ikke i baren.
Afbud skal ske senest den 10. august på ovenstående mailadresse.

Om Tim Lothar og Holger Daub
Tim Lothar er ikke "just another bluesman". Han er kendt for sine historiefortællinger og sine egne sange, og dette gør ham til en interessant og meget personlig kunstner - en storyteller. Tim Lothar er et anerkendt navn på den internationale blues/roots scene. Han har turneret 20 lande, har otte anmelderroste udgivelser bag sig, har modtaget priser i ind‐ og udland, og er en af de flittigst turnerende musikere i Europa. Han er lige nu en af DK’s skarpeste og mest respekterede bluesmusikere.

*Vælg mellem hønsesalat med syltede blomkål, kartoffel med citroaioli, bacon, ærtepuré, syltede rødløg, roastbeef med hjemmerørt remoulade og rodfrugtchips, æg og rejer med estragonmayo og laksecaviar eller varmrøget laks med hytteost, radisser og rugbrødsknas.