Havaianas

Der vises 1 af 1
Filter
Havaianas
Klipklapper
199 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

De originale flip-flops

Det hele startede tilbage i 1962 med det første par havaianas, som er fremstillet med udgangspunkt i den japanske sandal, der er lavet ud af ris strå. Havaianas er dog fremstillet af gummi, hvilket er en signatur i sig selv. Successen gik stærk og to år senere havde stort set alle arbejdere i Brasilien et par havaianas, som blev solgt direkte fra deres van.

Det var Havaianas, som opfandt flip-flops, og i 1966 tog de patent på designet, som er beskrevet som en sål med en strop, der har to parallelle gevind. I starten blev sandalerne udelukkende designet i blå og hvid, men i 1969 skete der en fabrikant fejl, og sandalerne fik en grøn farve, hvilket blot blev begyndelsen på et stort farveudvalg, som vi kender det i dag.

I 1999 startede de officielt med at distribuere flip-flops til flere dele af verden, og i dag sælges sandalerne i mere end 60 lande. Igennem årene er der kommet mange nye kollektioner til blandt andet under World Cup i 98, som blev en kæmpe succes og sandalerne blev verdensberømte og skiftede i den forbindelse navn til Havaianas Brasil og er i dag en bestseller.

Virksomheden har i dag EMEA hovedkontor i Spanien samt kontor i Portugal, Frankrig, England, Italien, Tyskland og Grækenland.