Rivegilde - spar op til 60% - shop nu

Log ind
Kurv

Havaianas

0 produkter

0 produkter

Der blev ikke fundet noget resultat

De originale flip-flops 

Det hele startede tilbage i 1962 med det første par havaianas, som er fremstillet med udgangspunkt i den japanske sandal, der er lavet ud af ris strå. Havaianas er dog fremstillet af gummi, hvilket er en signatur i sig selv. Successen gik stærk og to år senere havde stort set alle arbejdere i Brasilien et par havaianas, som blev solgt direkte fra deres van. 

Det var Havaianas, som opfandt flip-flops, og i 1966 tog de patent på designet, som er beskrevet som en sål med en strop, der har to parallelle gevind. I starten blev sandalerne udelukkende designet i blå og hvid, men i 1969 skete der en fabrikant fejl, og sandalerne fik en grøn farve, hvilket blot blev begyndelsen på et stort farveudvalg, som vi kender det i dag. 

I 1999 startede de officielt med at distribuere flip-flops til flere dele af verden, og i dag sælges sandalerne i mere end 60 lande. Igennem årene er der kommet mange nye kollektioner til blandt andet under World Cup i 98, som blev en kæmpe succes og sandalerne blev verdensberømte og skiftede i den forbindelse navn til Havaianas Brasil og er i dag en bestseller.