Bogen er skrevet til dig, der elsker kager. På bedste meyersk vis bliver du med fagligt overskud og stor indlevelse taget ved hånden og får fortalt alt, hvad der er værd at vide om kagebagningens historie, råvarer, redskaber og grundprincipper.
Bogen indeholder masser af fuldfede og smørgode opskrifter og er opdelt i kapitlerne: skærekager, fine kager, gærkager, tærter og frugtkager, flødekager, kager med chokolade, småkager og små kager.
Claus Meyer har udviklet bogens opskrifter i samarbejde med kagekammeraten og chokoladeelskeren Morten Borup., der medstifter af Chokoladeselskabet og i det hele taget et ikon inden for kage- og dessertfremstilling.
Som det forhåbentlig fremgår af bogens billeder og opskrifter, har vi ikke ønsket at lave en blærebog med snorlige komplicerede udstyrsstykker, men at vise dig de kager, vi selv elsker højest og som vi tror, du har størst glæde af at mestre.?
Claus Meyer
Detaljer
- Forfatter: Claus Meyer
- 2. Udgave, 1. Oplag
- Udgivelsesdato: 21. juni 2018
- Forlag: Lindhardt og Ringhof