Duplo Forlystelsespark - 10956

Der er en fantastisk blanding af forlystelser, håndbetjente funktioner og familiesjov i LEGO® DUPLO® By Forlystelsespark. Fra små rutsjebaner til et fantastisk pariserhjul, et tog, en farverig karrusel, hotdogs og et farveskiftende "regnbue"-lys – dette legesæt er fyldt med aktiviteter, der kan inspirere og underholde både førskolebørn og deres forældre. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
1.149 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Der er en fantastisk blanding af forlystelser, håndbetjente funktioner og familiesjov i LEGO® DUPLO® By Forlystelsespark. Fra små rutsjebaner til et fantastisk pariserhjul, et tog, en farverig karrusel, hotdogs og et farveskiftende "regnbue"-lys – dette legesæt er fyldt med aktiviteter, der kan inspirere og underholde både førskolebørn og deres forældre.
  • LEGO® DUPLO® By Forlystelsespark er fyldt med fantastiske forlystelser, håndbetjente funktioner og familiesjov, der kan inspirere, underholde og stimulere sind i voksealderen.
  • Indeholder 7 DUPLO®-figurer – 2 kvinder, 1 mand og 4 børn – 2 rutsjebaner, en mekanisk karrusel, et drejende pariserhjul med 3 farverige vogne, et skubbetog og masser af sjovt tilbehør.
  • Tilbehør såsom hotdogs, is, kamera, balloner, cupcakes, kost og en bamse inspirerer til endeløs rolleleg. Der er endda et farveskiftende "regnbue"-lys (der medfølger 3 stk. LR44-batterier).
  • Dette store, farverige og detaljerede legesæt er fyldt med legemuligheder og udviklende sjov, der inspirerer til kreativ leg, styrker finmotorik og tryllebinder førskolebørns fantasi.
  • Denne Forlystelsespark er fyldt med funktioner og detaljer, rummer endeløs legende læring for børn fra 2 år og giver forældre mulighed for at dele dyrebare udviklingsmæssige milepæle med deres lille guldklump.
  • Legesættet er over 28 cm højt, 123 cm bredt og 28 cm dybt og kan arrangeres på forskellige måder. Det er nemt at kombinere med andet LEGO® DUPLO® legetøj.
  • Byggevejledningen omfatter en sjov billedhistorie med elementer fra sættet, hvilket giver den kreative byggeoplevelse og fantasifulde leg en ekstra dimension.
  • Alle LEGO® DUPLO® legesæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, som forældre kan nyde sammen med deres små guldklumper.

Produktdetaljer

Reference:5712874487324

ANDRE KØBTE OGSÅ