Harry Potter Hemmelighedernes Kammer - 76389

Bliv en del af handlingen i 2 af de mest berømte rum på Hogwarts™! I Hemmelighedernes Kammer kæmper Harry Potter™ mod Romeo Gåde og den gigantiske basilisk. I storsalen er fordelingshatten og andet magisk tilbehør klar til brug. Der er spænding (og pixie-gnomer!) overalt. Der er også særlige overraskelser: en eksklusiv, gylden jubilæum-minifigur af Voldemort™ og 6 vilkårlige fliser med troldmandskort. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
1.249 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
Få på lager

Beskrivelse

Bliv en del af handlingen i 2 af de mest berømte rum på Hogwarts™! I Hemmelighedernes Kammer kæmper Harry Potter™ mod Romeo Gåde og den gigantiske basilisk. I storsalen er fordelingshatten og andet magisk tilbehør klar til brug. Der er spænding (og pixie-gnomer!) overalt. Der er også særlige overraskelser: en eksklusiv, gylden jubilæum-minifigur af Voldemort™ og 6 vilkårlige fliser med troldmandskort.
  • Det store, modulopbyggede LEGO® Harry Potter™ legesæt Hogwarts™: Hemmelighedernes Kammer (76389) er et alsidigt og enestående legetøj, der vil fortrylle alle fans af Harry Potter-filmene.
  • 10 minifigurer: Harry Potter™, Ginny Weasley, Romeo Gåde, Colin Creevey, Justin Finch-Fletchley, Luna Lovegood™, Glitterik Smørhår, Albus Dumbledore™, professor Sinistra og Næsten Hovedløse Nick.
  • Mange rum fyldt med funktioner og detaljer samt velkendte minifigurer giver børn uendelige muligheder for at udspille deres yndlingsfilmscener og selv finde på nye fortællinger.
  • Med dette magiske, modulopbyggede system kan børn fra 9 år konstant tilføje nye rum og dermed skabe en komplet model af Hogwarts™-slottet.
  • Sættet er over 40 cm højt, 40 cm bredt og 11 cm dybt, og det er nemt at kombinere med andre LEGO® Harry Potter™ sæt for at få endnu mere sjov.
  • Næsten Hovedløse Nick er en særlig, selvlysende minifigur. Den bevægelige basilisk har kæber, der kan åbnes, et hoved med 2 drejeled og en hale bestående af 3 dele, der kan ombygges.
  • Indeholder en eksklusiv, gylden minifigur af Voldemort™ som hyldest til 20 års magi med LEGO® Harry Potter™. Omfatter også 6 vilkårlige fliser med troldmandskort, som børn kan samle på (16 i alt).
  • LEGO® Harry Potter™ legetøj indeholder populære figurer, fantastiske væsner samt velkendte steder fra de populære film. De er ideelle som gaver til børn, der gerne vil tage del i filmenes magi

Produktdetaljer

Reference:5712874483869

ANDRE KØBTE OGSÅ