Duplo Tog Med Tal – Lær At Tælle -10954

Hop ombord i den farverige nye version af det enormt populære LEGO® DUPLO® Tog med tal! Små børn kan tage talklodserne af og sætte dem på igen, stille dem op i rigtig rækkefølge og stable dem til en talmur. En plakat/legemåtte gør byggeriet sjovt. Toget med tal har bevægelige hjul, et tag, der kan åbnes, og venlige figurer ombord, og det vil tøffe dit barn til en verden fuld af fantasifuld, udviklende leg! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Hop ombord i den farverige nye version af det enormt populære LEGO® DUPLO® Tog med tal! Små børn kan tage talklodserne af og sætte dem på igen, stille dem op i rigtig rækkefølge og stable dem til en talmur. En plakat/legemåtte gør byggeriet sjovt. Toget med tal har bevægelige hjul, et tag, der kan åbnes, og venlige figurer ombord, og det vil tøffe dit barn til en verden fuld af fantasifuld, udviklende leg!
  • Introducer små børn til tal med LEGO® DUPLO® Mit første Tog med tal – lær at tælle 10954. Denne nye version af det ikoniske Tog med tal rummer mere farverig og sjov læring end nogensinde før.
  • Indeholder 10 talklodser, der kan stå på skubbetogets vogne, samt LEGO® DUPLO® figurer af dreng, pige og hund, som kan inspirere til fantasifuld rolleleg.
  • Små børn kan forbedre finmotorikken, når de kører med toget og derefter læsser, losser, stabler og sorterer talklodserne. Når børn udforsker legemuligheder, opdager de også farver og tal.
  • Med de søde figurer og farverige og børnevenlige klodser er det sjove Tog med tal ideelt til små børn fra 1½ år – og til forældre, der gerne vil være med til at dele deres førskolebarns udviklingsmæssige milepæle.
  • Legesættet er over 10 cm højt og 47 cm langt og er nemt at kombinere med andre LEGO® DUPLO® sæt for at inspirere til endnu flere fantasifulde legemuligheder.
  • En småbørnsvenlig plakat/legemåtte indeholder billeder i fuld størrelse af legesættet, som viser, hvordan elementerne kan sættes sammen for at skabe toget.
  • Alle LEGO® DUPLO® legesæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, som forældre kan nyde sammen med deres små guldklumper.

Produktdetaljer

Reference:5712874487300

ANDRE KØBTE OGSÅ