Classic Kreative Gennemsigtige Klodser - 11013

Giv børns LEGO® kreationer lidt ekstra glimmer med LEGO Classic legesættet Kreative gennemsigtige klodser, der indeholder et farverigt udvalg af gennemsigtige LEGO elementer. Børn kan vælge mellem 8 glitrende byggeidéer, fra en troldmand med sine eliksirflasker til en skinnende robot, der serverer te. Og med ekstra klodser i kassen kan børn skabe alt, hvad de kan forestille sig, og samtidig udvikle vigtige livsfærdigheder, mens de bygger og leger. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299,95 kr.
224,96 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-5 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Giv børns LEGO® kreationer lidt ekstra glimmer med LEGO Classic legesættet Kreative gennemsigtige klodser, der indeholder et farverigt udvalg af gennemsigtige LEGO elementer. Børn kan vælge mellem 8 glitrende byggeidéer, fra en troldmand med sine eliksirflasker til en skinnende robot, der serverer te. Og med ekstra klodser i kassen kan børn skabe alt, hvad de kan forestille sig, og samtidig udvikle vigtige livsfærdigheder, mens de bygger og leger.
  • Kickstart børns kreativitet med dette inspirerende legesæt med 500 dele, der indeholder et glitrende udvalg af gennemsigtige LEGO® elementer samt klassiske LEGO klodser, øjne og hjul, der kan bruges til at skabe 8 sjove modeller og meget mere.
  • Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn skal bruge for at bygge legetøj i form af en fugl, løve, skildpadde, robot, enhjørning, pink fugl, troldmand med eliksirbord og fisk blandt koraller, samt ekstra LEGO® klodser til endnu mere kreativt sjov!
  • Byggeri og leg med de 8 stykker legetøj i LEGO® Classic legesættet Kreative gennemsigtige klodser (11013) er kun begyndelsen. Der er et helt univers af kreativt sjov for børn at udforske.
  • En imponerende gave til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til nye LEGO® byggere samt drenge og piger, der gerne vil give deres LEGO klodssamling lidt glitter.
  • Børn kan blive kreative med 500 LEGO® klodser, bl.a. et bredt udvalg af gennemsigtige elementer. Dette legesæt er også nemt at kombinere med andre originale LEGO sæt for at få endnu sjovere bygge- og legeoplevelser.
  • Inde i kassen finder du separate klodsposer, som hver indeholder de LEGO® elementer, der skal bruges til at lave 2 modeller. Bare træf et valg, åbn klodsposen, og lad det sjove begynde!
  • Omfatter trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO® Byggevejledninger med zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der gør byggeprocessen levende.
  • LEGO® Classic byg selv-sæt inspirerer til åben og kreativ leg. Det har aldrig været sjovere at styrke børns kreative tænkning og evner til problemløsning!

Produktdetaljer

Reference:5712873988990

ANDRE KØBTE OGSÅ