Personlig shopper

- en personlig oplevelse

Vores personlige shoppere står parat til at hjælpe både mænd og kvinder med at finde det perfekte outfit til enhver lejlighed. Book en gratis session, hvor vi med vores viden indenfor trends, sammensætninger og farver finder lige præcis dét, du ønsker.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail på shopper@salling.dk

Få vejledning og inspiration til dit nye outfit

Med udgangspunkt i din personlige stil og dit behov hjælper vi dig med at finde det helt rigtige tøj. Det handler ikke blot om mode - det handler om, at vi finder det tøj, som klæder dig, og som du føler dig tilpas i. Konsultationen foregår helt privat i en hyggelig suite, hvor du får hjælp fra start til slut. Efter konsultationen udvælger du selv, hvad du ønsker at købe med hjem.

Spar tiden

Er det svært at finde det helt rigtige jakkesæt? Eller er du i tvivl om hvordan man klæder sig smart-casual? Med hjælp fra vores personlige shoppere, behøver du ikke bruge tiden på at lede efter den rigtige størrelse eller de perfekte par jeans. Vi hjælper dig med lige præcis dét du skal bruge.

Mangler du hjælp til den perfekte gave?

Så lad vores personlige shoppere hjælper dig med at finde den perfekte værtindegave, bryllupsgave, studentergave eller noget helt andet.