ClubSalling

Få mere ud af din shopping

ClubSalling er din adgang til fantastiske fordele, tilbud og events! F.eks. kan du med en Salling MyDay shoppe med rabat, når det passer dig. Du får også mulighed for at være den første til at shoppe vores gode tilbud, når vi inviterer vores medlemmer til eksklusive events med adgang til rabatter før alle andre.

ClubSalling app’en giver adgang

For at få adgang til de mange skønne fordele, skal du downloade vores ClubSalling-app*. Download allerede app'en i dag fra App Store eller Google Play herunder.

Når du tilmelder dig ClubSalling, vil du helt automatisk modtage vores nyheder på e-mail. På den måde er du altid sikker på at have den nyeste viden om, hvad der sker i Salling og hvilke fordele der venter dig.

F.eks. kan du booke din helt egen Salling MyDay, hvor du kan booke din helt egen dag, hvor du kan shoppe med rabat. Læs mere om Salling MyDay.

Det koster selvfølgelig ikke noget at være medlem, og det er nemt og enkelt at tilmelde sig.

*Har du ikke mulighed for at downloade vores app, kan du også bruge din velkomst-mail som bevis på dit medlemskab. Den mail modtager du, hvis du i stedet tilmelder dig ClubSalling via formularen nederste på siden.

Vær dog opmærksom på, at der er nogle tilbud og fordele, der kun kan benyttes, hvis du downloader app’en.

Hent i App Store
Hent på Google Play

Nyhed i app’en - MyBenefits

Som noget helt nyt kan du nu også vælge dine personlige MyBenefits i ClubSallng-app’en, som er netop de fordele, der gør shopping i Salling til en bedre oplevelse for dig. Du må vælge de to fordele, der passer dig allerbedst. Husk, at de skal først indløses, når du står ved kassen i Salling.