ClubSalling

Få lidt mere ud af din shopping

ClubSalling er din adgang til fantastiske og eksklusive fordele! Som medlem bliver du inviteret til spændende arrangementer og ClubSalling-aftener med særlige rabatter, fede konkurrencer og masser af forkælelse. Du får også mulighed for at være den første til at shoppe vores gode tilbud, når vi inviterer vores medlemmer til eksklusive events med adgang til rabatter før alle andre.

Vil du gerne være opdateret på de bedste nyheder?

Når du tilmelder dig ClubSalling, vil du helt automatisk modtage vores nyheder på e-mail. På den måde er du altid sikker på at have den nyeste viden om, hvad der sker i Salling.

ClubSalling er for alle …

og du er kun få klik væk fra at få adgang til alle fordelene! Når du har tilmeldt dig, vil du efter kort tid modtage dit personlige ClubSalling-medlemskort med posten.

Det koster selvfølgelig ikke noget at være medlem, og det er nemt og enkelt at tilmelde sig.

Privatlivspolitik
Læs mere om vores privatlivspolitik

Vilkår og betingelser
Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev, og ønsker du ikke længere at modtage det, kan du nederst i hvert nyhedsbrev afmelde dig modtagelsen. Bemærk, at du ved afmeldelse ikke længere vil modtage invitationer til arrangementer, ClubSalling-aftener og udsalgs events. Firmakort og personalekort kan ikke benyttes som betaling sammen med ClubSalling-rabat.