ClubSalling

Få mere ud af din shopping

ClubSalling er din adgang til fantastiske fordele, tilbud og events! F.eks. kan du med en Salling MyDay shoppe med rabat, når det passer dig. Du får også mulighed for at være den første til at shoppe vores gode tilbud, når vi inviterer vores medlemmer til eksklusive events med adgang til rabatter før alle andre.

ClubSalling app’en giver adgang

For at få adgang til de mange skønne fordele, skal du downloade vores ClubSalling-app*. Download app'en allerede i dag fra App Store eller Google Play herunder.

Når du tilmelder dig ClubSalling, vil du helt automatisk modtage vores nyheder på e-mail. På den måde er du altid sikker på at have den nyeste viden om, hvad der sker i Salling og hvilke fordele der venter dig.

F.eks. kan du booke din helt egen Salling MyDay, hvor du kan booke din helt egen dag, hvor du kan shoppe med rabat. Læs mere om Salling MyDay.

Det koster selvfølgelig ikke noget at være medlem, og det er nemt og enkelt at tilmelde sig.

*Har du ikke mulighed for at downloade vores app, kan du også bruge din velkomstmail som bevis på dit medlemskab. Den mail modtager du, hvis du i stedet tilmelder dig ClubSalling via formularen nederst på siden.

Vær dog opmærksom på, at der er nogle tilbud og fordele, der kun kan benyttes, hvis du downloader app’en.

Hent i App Store
Hent på Google Play

Vintersund med ClubSalling

Spar 20% på alt økologi samt frugt og grønt hver mandag til onsdag i hele februar med ClubSalling. Er du ikke allerede medlem kan du tilmelde dig her på siden - alt du skal gøre er at fremvis din bekræftelse i Salling Super.

MyBenefits

Du kan også vælge dine personlige MyBenefits i ClubSallng-app’en, som er netop de fordele, der gør shopping i Salling til en bedre oplevelse for dig.

Hver måned kommer der nye fordele, hvor du kan vælge de to, der passer dig allerbedst. Husk, at de først skal indløses, når du står ved kassen i Salling.

I februar kan du gøre brug af følgende Benefits:

  • Gratis Mimosa ved køb af morgenmad på Salling ROOFTOP (mellem kl. 10-12)
  • 50% på en valgfri kaffe hos Starbucks
  • Halv pris på valgfri neglebehandling hos Nail Studio

MyBenefits kan kun anvendes i Sallings stormagasiner.

Bliv medlem af ClubSalling