Log ind
Kurv
Logo

Fem skønne velkomstsnacks

Venter du gæster? Server små lette og lækre velkomstsnacks, når de ankommer. Du kan købe ind til det hele i Salling Super.

Prøv fx en af vores mange oste fra Sallings osteafdeling i kombination med chorizo eller rist en dåse kikærter med dit yndlingskrydderi.

Alle opskrifter passer til 4-6 personer.

 

Krabsehaler

Sprøde kiks med krebsehalesalat

  • 1 pk. kiks
  • 150 g. krebsehaler
  • 1 spsk. græsk yoghurt
  • Saften fra en lime
  • 1 fed hvidløg
  • 1 bundt dild

Krebsehalerne hakkes groft og blandes op med finthakket hvidløg, lime og den græske yoghurt.
Anret ca. 1 spsk. krebsehalesalat på dine kiks og pynt med lidt dild.

 

Tortillachips med avocado-edamamedip

Tortillachips med avocado-edamamedip

  • 3 corn and wheat tortillapandekager, medium size
  • 3 dl. rapsolie
  • 1 spsk. sorte sesamfrø

Dip

  • 1,5 avocado
  • 1 dl. pillede edamamebønner
  • 1 spsk. fed creme fraiche
  • Saften fra ¼ lime
  • Salt

Varm en pande op med rapsolie.
Klip pandekagerne i 8 trekanter med en saks.
Når olien er varm, lægges trekanterne i og steges til de er let gyldne (ca. 7 sek. på begge sider).
Drys med sorte sesamfrø og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Til dippen puttes alle ingredienserne i en skål, og det hele blendes med en stavblender til den ønskede konsistens.

 

Små hapsere med chorizo og manchego

Små hapsere med chorizo og manchego

  • 100 g. chorizo
  • 100 g. 12 måneders manchego
  • 1 glas oliven

Chorizo og manchego skæres i små chunks og puttes på bambussticks sammen med oliven.

 

Spicy kartoffelmosbåde med crispy italiensk lonza

Spicy kartoffelmosbåde med crispy italiensk lonza

  • 2 bagekartofler
  • 20 g. smør
  • Salt og peber
  • ½ tsk. cayennepeber
  • 6 skiver italiensk lonza
  • 1 bk. ærteskud

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i en gryde med vand. Blend det derefter med en stavblender sammen med smørret og krydderierne.

Tørsteg den italienske lonza til de er sprøde. Anret i bambusbåde og pynt med ærteskud.

 

Knasende kikærter med krydderi

Knasende kikærter med krydderi

  • 1 dåse kikærter
  • 1 tsk. af dit ynglings krydderi
  • 1 tsk. flagesalt

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skyl kikærterne i en si og hæld dem ud på et stykke bagepapir. Krydr med flagesalt og krydderi. Bag dem i ovnen i 30 minutter til de er knasende sprøde.