Log ind
Kurv

Tarteletter med kantareller

Forberedning: 35 min.

Ingredienser

  • Ingredienser 1 pakke tarteletter
  • 1 skalotteløg, finthakket
  • 40 g smør
  • 300 g kantareller
  • 200 g østershatte
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 2-3 dl piskefløde frisk muskatnød
  • Grov sennep
  • Æbleeddik
  • 1 økologisk citron (skal og saft herfra)
  • Salt og peber
  • Frisk brøndkarse

Ingredienser til tarteletter med kantareller

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde og sautér løg heri til de bliver klare og bløde.
Rens svampene, skær dem i mindre stykker og steg svampene i gryden med løg i ca. 10 minutter.
Tilsæt grøntsagsbouillon, og lad halvdelen fordampe væk inden du tilsætter fløde.
Lad saucen stå i 5-10 minutter til den bliver dejlig cremet. Husk at røre undervejs, så det ikke brænder på.
Smag til med muskatnød, citronskal, citronsaft, æbleeddike, sennep og salt og peber.
Lun tarteletterne i ovnen og fordel svampefyldet i de lune tarteletter. Pynt med brøndkarse og servér straks.

Velbekomme

Tarteletter på tallerken