Tarteletter med kantareller
Forberedning: 35 min.
Ingredienser
- Ingredienser 1 pakke tarteletter
- 1 skalotteløg, finthakket
- 40 g smør
- 300 g kantareller
- 200 g østershatte
- 2 dl grøntsagsbouillon
- 2-3 dl piskefløde frisk muskatnød
- Grov sennep
- Æbleeddik
- 1 økologisk citron (skal og saft herfra)
- Salt og peber
- Frisk brøndkarse
Sådan gør du
Smelt smørret i en gryde og sautér løg heri til de bliver klare og bløde.
Rens svampene, skær dem i mindre stykker og steg svampene i gryden med løg i ca. 10 minutter.
Tilsæt grøntsagsbouillon, og lad halvdelen fordampe væk inden du tilsætter fløde.
Lad saucen stå i 5-10 minutter til den bliver dejlig cremet. Husk at røre undervejs, så det ikke brænder på.
Smag til med muskatnød, citronskal, citronsaft, æbleeddike, sennep og salt og peber.
Lun tarteletterne i ovnen og fordel svampefyldet i de lune tarteletter. Pynt med brøndkarse og servér straks.
Velbekomme