Log ind
Kurv
Logo

Sushibowl med tang

Er du også vild med sushi? Nyd den japanske spise på en anderledes måde – nemlig i form af en smuk sushibowl, hvor alle de lækre ting, du kender fra sushien, er lagt pænt i en skål.

De smukke farver fra grøntsagerne og den delikate fisk er en dejlig hverdagsvenlig ret.

I Salling Super har vi et bredt udvalg af tang, som både er sundt og lækkert topping til din sushibowl. Her har vi brugt trøffeltang som drys og savtang som en del af toppingen.

Opskrift til 2 personer

Ingredienser

  • 2,5 dl. sushiris
  • 3 dl. vand
  • 1,5 spsk. sushi rice seasoning
  • 2 spsk. teriyakisauce
  • 1 spsk. sesamfrø
  • 150 g. tunbøf eller 150 g. røget laksefilet
  • 4 indbagte rejer
  • ½ agurk i tern
  • 2 radisser i tynde skiver
  • Savtang
  • Trøffeltang
  • 1 avokado i tynde skiver
  • 2-4 tsk. rød stenbiderrogn
  • 2 små gulerødder, revet med en kartoffelskræller
  • 100 g. rødkål i strimler
  • 2 forårsløg i små ringe
  • Tørret mango
  • Koriander
  • 2 limebåde

Ingredienser til sushibowl

Fremgangsmåde

Start med at skylle risene godt igennem til vandet er klart. Kog dem efter anvisningen på pakken. Hæld dem efterfølgende over i et fad og lad dem køle af. Vend til sidst riseddiken i.

Skær din ønskede fisk i små tern og vend dem i teriyakisauce samt sesamfrø. Lad det trække til du skal servere.

Steg de indbagte rejer på en pande med vegetabilsk olie til de er sprøde. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Byg nu din sushibowl med risene i bunden og anret de resterende ingredienser ovenpå.
Drys med trøffeltang og pynt med koriander og en limebåd. Server med soya og chilimayo.

Velbekomme

Sushibowler