Rosé sangria med tequila
Varmere dage og godt selskab skal selvfølgelig kombineres med kolde drinks. Salling Super inspirerer dig til en lækker sangria lavet på rosé og med et twist af tequila. Den er let at røre sammen og ser smuk ud med alle de lækre bær. Vi har brugt Avanzi, Chiaretto rosé, som du kender fra Salling ROOFTOP.
Ingredienser
Ca. 1,3 liter
Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 5 min.
I alt: 10 min.
Rosé sangria
- 1 bakke jordbær
- 1 bakke blåbær
- 1 bakke hindbær
- 1 håndfuld ananas kirsebær
- 1 spsk. hibiscus blade, fx Mill & Mortar
- 1-1,5 dl. agavesirup
- 1 flaske rosé, fx Avanzi, Chiaretto
- 10 cl. tequila, fx San José Gold
- Isterninger
- Danskvand
Fremgangsmåde
Skyl blåbær, hindbær og ananas kirsebær og skær jordbær i kvarte. Kom det hele i en stor kande sammen med hibiscus blade og isterninger. Gem lidt af bærrene til glassene, som sangriaen skal serveres i. Tilføj agavesirup til kanden – justér mængden alt efter hvor sød, den skal være. Tilsæt rosé og tequila og rør godt rundt. Top med danskvand lige inden servering.