Log ind
Kurv
Logo

Minipizzaer

Pizza kan være meget mere end bare ost og skinke. Salling Super guider dig til seks forskellige, smagfulde versioner.

Prøv eksempelvis at toppe din pizza med kantareller, gedeost eller radisser og giv dine smagsløg en ny, lækker oplevelse.

I Salling Super har vi et bredt udvalg af lækre skinker og pølser, som vi skærer friskt, så de er klar til at toppe din minipizza. Prøv fx Sallings egen skinke med bøffelmozzarella eller en pikant salami med jalapeños og spanske oliven.

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan putte på din minipizza.

 

Dej til ca. 6 minipizzaer

  • 15 g. gær
  • 3 dl. koldt vand
  • 500 g. tipo 00 hvedemel
  • 1 knivspids salt

Tomatsovsen

  • 1 dåse flåede tomater
  • 2 hvidløg
  • Olivenolie
  • 1 løg
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. timian
  • 6-7 blade frisk basilikum
  • Salt og peber

Fyld til minipizzaer

Den stærke

  • Tomatsovs
  • Pikant salami
  • Frisk jalapeño i strimler
  • Oliven
  • Bøffelmozzarella

Den vegetariske

  • Tomatsovs
  • Rød peber og løg skåret i strimler og stegt på panden i olivenolie

Den italienske

  • Tomatsovs
  • Salling-skinke
  • Bøffelmozzarella
  • Lidt frisk timian

Den med tomater

  • Tomatsovs
  • Cherrytomater skåret midt over
  • Bøffelmozzarella
  • Lidt rucola

Den med kantareller

  • Sallings hjemmelavede pesto fra delikatessen
  • Kantareller
  • Radisser i tynde skiver
  • Bøffelmozzarella

Den med gedeost

  • Pesto
  • Kartoffel i tynde skiver
  • Gedeost
  • Lidt rucola

Pizzadej med fyld

Fremgangsmåde

Start med at tænde ovnen på højeste temperatur og placer evt. en bagesten i midten af ovnen.

Rør nu gær ud i vandet i en stor skål og tilsæt salt og hvedemel, mens der røres. Ælt dejen i hånden eller på en røremaskine til den er glat og smidig uden at være klistret. Tilsæt evt. mere mel. Sæt dejen til hævning i mindst en time.

Til tomatsovsen svitses løg og hvidløg i olivenolie. De resterende ingredienser tilføjes og koges kort op. Blend til sidst sovsen med en stavblender.

Dejen rulles ud til ca. seks lige store bunde og toppes med det ønskede fyld. Bag i ovnen i ca. 6-7 minutter til osten er smeltet, eller kanterne er let gyldne.

Velbekomme!​