Måltidssalat med stegt rosenkål, søde kartofler og chorizo


Ingredienser
Antal: 4 personer
Forb. tid: 25 minutter
Tilb. tid: 35 minutter
Samlet tid: 70 minutter
Bagte søde kartofler og gulerødder
- 4 gulerødder
- 1 stor sød kartoffel
- Urteolie
- Flagesalt
- Peber
Stegt rosenkål
- 500 g rosenkål
- Krydderiblanding til kål
- Flagesalt og peber
Grønkål med vinaigrette
- 400 g grønkål
- 4 spsk. olivenolie med citronsmag
- 2 spsk. balsamico med æblesmag
- 1 tsk. honning
Parmesan chips
- 60 g parmesan
Derudover
- ½ granatæble
- 100 g saltmandler
- 150 g chorizo
Fremgangsmåde
Bagte søde kartofler og gulerødder
Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i ca. ½ cm. tykke skiver.
Fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Dryp med urteolie og krydder med salt og peber.
Bag i ovnen ved 180 grader i 30-35 minutter.
Stegt rosenkål
Skær enden af dine rosenkål og halver dem.
Varm en pande op med lidt olie og steg rosenkålen til de er møre og gyldne.
Krydder med cabbage karma krydderi og smag til med salt og peber.
Grønkål med vinaigrette
Pil grønkålen i små buketter og kom det i en skål.
Bland alle ingredienser til vinaigretten sammen og smag til med salt og peber.
Kramvinaigretten ind i grønkålen, så den suger en masse smag til sig.
Parmesan chips
Riv parmesanen fint og fordel ca. 12 spiseskefulde parmesanost på en bageplade medbagepapir.
Bag i ovnen ved 160 grader alm. ovn i ca. 6-8 minutter.
Osten skal smelte, men må ikke brænde på!
Tag dem ud og lad dem køle helt af på bagepapiret.
Brug en spatel til forsigtigt at tage dem op.
Sprød chorizo
Skær chorizo ud i små tern og steg det kort på panden, så det bliver sprødt.
Anretning
Anret alle elementer på et stort fad og nyd så din måltidssalat.
Velbekomme