Lammekrone med urtepesto og pistacie


Ingredienser
Antal: 4 personer
Tid: 30 minutter
- 1 lammekrone
- 30 g usaltede pistacienødder
- 1 håndfuld dild
- 1 håndfuld persille
- 1 håndfuld rosmarin
- 2 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 0,5 citron
- Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 185 grader varmluft.
Placér lammekronen i et ovnfast fad, og dup den tør med køkkenrulle.
Hak pistacienødder og alle krydderurterne fint.
Rør det sammen med olivenolie, revet hvidløg og citronsalt, salt og peber i en skål, så du får en grov pesto.
Fordel pestoen på lammekødet, og tryk den godt fast
Sæt fadet i ovnen i 30 minutter, eller indtil kødet har en kernetemperatur til 60 grader.
Lad lammekronen hvile i 15 minutter, inden servering.
Velbekomme