Laksemad med avocado, asparges og pocheret æg


Sommerferie betyder ekstra tid til forkælelse og god mad. Salling Super guider dig til en lækker morgenmad med koldrøget laks, avocado, lynstegte asparges og et pocheret æg. En morgenmad der mætter og helt sikkert vil imponere resten af familien.
4 stk.
Ingredienser
- 4 skiver fransk landbrød fra Salling Bageren
- 4 skiver god, koldrøget laks
- 2 avocadoer
- 8-10 asparges
- 4 æg
- Chili
- Koriander
- Cherrytomater
Fremgangsmåde
Rist brødet på panden i lidt olivenolie. Og vend derefter aspargesene på panden med lidt salt.
Pochér ægget ved at fylde en gryde med vand og 1 spsk. eddike. Lad vandet varme op til lige under kogepunktet. Klæk et æg i et glas uden at blommen går i stykker. Rør rundt i vandet, så der dannes en tornado, hvor ægget hældes i midten. Lad ægget sætte sig, det tager ca. 4 minutter. Fisk derefter ægget op med en hulske og fortsæt med de resterende æg.
Anret brødet med laks, ½ avocado i skiver, stegte asparges og det pocherede æg. Top det hele med finskåret chili, koriander og halve cherrytomater.