Kalvekoteletter med grillede kartofler og estragoncreme


Antal: 2 personer
Ingredienser
- 2 stk. kalvekoteletter
- Frisk timian
- 300 g nye danske kartofler
- 2 rødløg, skåret i grove skiver
- 1⁄2 squash, skåret i grove tern
- 1 rød peberfrugt, skåret i strimler
- 70 g grønne friske bønner
- Estragoncreme
- Olivenolie
- Flagesalt
- Friskkværnet peber
- Brøndkarse til pynt
Sådan gør du
Kog kartoflerne i lettsaltet vand og læg dem til side.
Krydr kødet med flagesalt og peber og steg det på en meget varm pande i lidt olie i ca. 3 minutter på hver side. Smid et par stængler frisk timian ved. Tag kødet af varmen og lad det hvile under sølvpapir imens du forbereder resten.
Kom lidt mere olie på panden og steg løgene til de bliver bløde. Tilsæt derefter kartofler, bønner, squash og peberfrugt. Lad det stege ved høj varme, til det får en let stegeskorpe.
Skær kødet i strimler og anret det derefter på to tallerkener sammen med kartofler og grønt. Afslut med at komme lidt estragoncreme på tallerkenen og pynt med brøndkarse.
Velbekomme