Ingefærcookies

Ingen jul uden lækre og sprøde julekager. Disse cookies er helt perfekte med en let krydret smag af ingefær og sødmen fra vaniljen og den brune farin.

Nyd de skønne ingefærcookies lune sammen med en kop te, eller pak dem fint ind som værtindegave til en af julens mange fester.

Ca. 25 cookies

Ingredienser

  • 200 g. økologisk smør
  • 200 g. økologisk brun farin
  • 2 økologiske æg
  • 1 bourbon vaniljestang
  • 300 g. hvedemel
  • 1 tsk. natron
  • 1/2 tsk. flagesalt
  • 2 tsk. stødt ingefær
  • 2 cm. revet, frisk økologisk ingefær
  • 100 g. hakkede hasselnødder
  • 100 g. hakkede valnødder

Ingredienser til ingefærcookies

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk smør og brun farin til en ensartet masse. Tilsæt æg, korn fra vaniljestangen, salt og ingefær.
Bland hvedemel og natron i en skål for sig, og vend det herefter langsomt i smørmassen.
Tilsæt til sidst de hakkede nødder.

Sæt en spsk. dej pr. cookie på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 9-11 minutter - eller til de er gyldne.

Lad dem køle af på en rist, så de kan blive sprøde.

Ingefærcookies med mælk