Grillet hjertesalat med krebsehaler og myntedressing


Antal: 4 personer
Ingredienser
Hjertesalat
- 2 stk. hjertesalat (hele)
- Olivenolie
- Salt og peber
Myntedressing
- 2 dl græsk yoghurt 2%
- 1 lille fed hvidløg, presset
- 1 lime, saften herfra
- 1 god håndfuld frisk mynte
- 1⁄2 tsk. spidskommen
- Salt og peber
Derudover
- Ærteskud
- Finthakket pistacienødder
- 100 g krebsehaler (eller håndpillede rejer)
Sådan gør du
Skyl salaten og skær den over på langs. Dup den tør og pensel med olie.
Krydder med salt og peber og rist på en varm grillpande eller direkte på grillen i ca. 2 minutter eller til der kommer fine grillstriber.
Kom alle ingredienser til dressingen i en minihakker og blend til en cremet masse. Smag til med salt og peber.
Anret dine grillede hjertesalater på en tallerken med ærteskud, finthakkede pistacienødder, myntedressing og krebsehaler.
Velbekomme