Grillet hjertesalat med krebsehaler og myntedressing

Antal: 4 personer

Ingredienser

Hjertesalat

  • 2 stk. hjertesalat (hele)
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Myntedressing

  • 2 dl græsk yoghurt 2%
  • 1 lille fed hvidløg, presset
  • 1 lime, saften herfra
  • 1 god håndfuld frisk mynte
  • 1⁄2 tsk. spidskommen
  • Salt og peber

Derudover

  • Ærteskud
  • Finthakket pistacienødder
  • 100 g krebsehaler (eller håndpillede rejer)

Grillet hjertesalat

Sådan gør du

Skyl salaten og skær den over på langs. Dup den tør og pensel med olie.
Krydder med salt og peber og rist på en varm grillpande eller direkte på grillen i ca. 2 minutter eller til der kommer fine grillstriber.
Kom alle ingredienser til dressingen i en minihakker og blend til en cremet masse. Smag til med salt og peber.
Anret dine grillede hjertesalater på en tallerken med ærteskud, finthakkede pistacienødder, myntedressing og krebsehaler.

Velbekomme