Gourmet hotdogs med hjemmelavet ketchup


Ingredienser
Antal: 4 personer
Syltede agurker
- 1 agurk, i tynde skiver
- 2 dl lagereddike
- 75 g sukker
- ½ dl vand
- Peberkorn og salt
Syltede rødløg
- 3 rødløg, i tynde ringe
- 2 dl lagereddike
- 1 dl vand
- 75 g sukker
- Peberkorn og salt
Hjemmelavet ketchup
- 500 g cherrytomater, halveret
- 2 fed hvidløg, presset
- 1 rødløg, finthakket
- 1 dåse tomatpuré
- 2 spsk. brun farin
- Chiliflager efter smag
- Salt og Peber
Hjemmeristet løg
- 2 løg, i tynde ringe
- 4 spsk. hvedemel
- Olie
Derudover
- Grillpølser
- Pølsebrød
- Remoulade
- Grov sennep
- Karse til pynt
Sådan gør du
Syltede agurker
Skær agurkerne i tynde skiver og kom dem i et skoldet glas.
Bring lagereddike og vand i kog i en gryde og rør sukkeren ud heri. Tilsæt peberkorn og en smule salt og hæld det over agurkerne. sæt låg på og kom dem i køleskabet.
Syltede rødløg
Bring lagereddike og vand i kog i en gryde og rør sukkeren ud heri.
Kom rødløg i gryden og kog op kort. Lad rødløgene simre ved svag varme i ca. 5 min inden du hælder dem i et skoldet glas. Sæt låg på og kom dem på køl.
Hjemmelavet ketchup
Kom alle ingredienser i et ildfast fad og rør det godt sammen.
Bag i ovnen i ca. 20 min ved 250 grader.
Lad det køle af og blend det derefter til en grov ketchup. Smag til med salt, peber og chiliflager.
Hjemmeristede løg
Kom løg i en frysepose sammen med hvedemel og bland det godt rundt.
Varm en pande op med god med olie og steg løgene lidt ad gangen. I takt med at de bliver færdige, læg dem da på en tallerken med køkkenrulle.
Sammensætning
Rist pølserne på panden eller grillen og byg din gourmet hotdog. Afslut med at pynte den med karse.
Velbekomme