Log ind
Kurv

Balsamico-marinerede jordbær med pistacieis

Ingredienser

Antal: 4 personer

Marinerede jordbær

  • 350 g friske danske jordbær, skåret i kvarte
  • 3 spsk. balsamicoeddike
  • 2 spsk. sukker
  • En lille håndfuld mynte, finthakket
  • Friskkværnet peber

Derudover

  • Pistacieis
  • Grofthakkede usaltede pistacienødder
  • Mynte til pynt

Ingredienser til balsamico-marinerede jordbær

Sådan gør du

Marinerede jordbær

Skær jordbærrene i kvarte og kom dem i et skoldet glas.
Tilsæt sukker, balsamico og mynte og krydder med lidt friskkværnet peber.
Sæt låg på og lad dine jordbær trække på køl i ca. en time.

Servering

Kom to kugler pistacieis i en skål sammen med dine marinerede jordbær. Pynt med pistacienødder og mynte.

Velbekomme

Balsamico-marinerede jordbær med pistacieis