Spar 25% på det meste* med ClubSalling - shop til hende

Salling Super

Vi har samlet alt, du skal bruge under ét tag. Derfor har vi også Salling Super, som er en perle af et supermarked med specialiteter i alle afskygninger.

Besøg os i Salling Super

I Salling Super kan vi altid hjælpe dig, uanset om du har brug for at blive inspireret til en ny vin til hovedretten eller er på udkig efter fisken til forretten. Vi har både en fiskeafdeling, en slagterafdeling, en delikatesse, en kolonialafdeling, en chokoladeafdeling, en afdeling med frugt og grønt samt en osteafdeling.

 

Vi leverer til din bil

Har du allerede hænderne fulde, når du handler i Salling Super, skal du ikke bekymre dig. Vores servicemedarbejdere hjælper gerne med at bringe varerne ned til vareudleveringen, hvor du kan hente varerne i din bil.

Pulled Kylling

Lækkerier

Specialiter i særklasse

Vi elsker specialiteter og stræber efter at tilbyde dig lækkerier, du ikke kan finde andre steder. Vores specialister er altid klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med de helt rigtige lækkerier.

Sallingsuper Hoej 01

Smagfulde oste

Vi er stolte over at repræsentere en lang række dansk producerede oste, som smager af mere! Prøv fx. vores oste fra Them som Gudenå Gylden, Humle ost og rød ko. Servér røde vindruer, vores honningmarinerede nødder og oliven til og du har den perfekte afslutning på en god frokost eller blot som en del af et charcuteribord. En klassisk Thise Vesterhavsost, går man sjældent galt i byen med og kombineret med kornblomst og Hvid Benedict fra Thise kan du ramme en bred smag.

Ost 1

Mangler du inspiration til madlavningen?

Gå ombord i vores lækre opskrifter og find inspiration til hverdagsretter, retter til dine gæster, desserter, sunde retter, kager, drikke, tilbehør og meget mere.

 

Vi har også masser af velsmagende serveringer til påsken, som passer perfekt til påskefrokosten.

Lammechops Med Dukkah

En til alle

Giv en gavekurv

Vi har et udvalg af lækre gavekurve for enhver smag, klar til at forære til modtageren. Du kan sammensætte din helt egen kurv - så uanset om modtageren er til gin, kaffe & te, chokolade, vin, pesto og andre specialiteter, har du mulighed for at samle den perfekte gavekurv fra Salling Super.

80 YD ABRIBUS 01

Til alle anledninger

Vin, spiritus og meget mere

Salling Super har samlet en hel verden af spændende fristelser inden for spiritus, vin, øl, chokolade, lakrids, kaffe, te og mange andre specialiteter. Besøg afdelingen og lad os hjælpe dig med det helt rigtige til anledningen.

Spiritus Hoj