Spar 25% på det meste* med ClubSalling - shop til hende

DSF7527

Salling Aarhus og Aalborg

Bageri og Café

Besøg Bageri og Café i Salling

Skal du have friskbagt brød, en smurt bolle eller en smuk kage til en speciel anledning? Besøg vores Bageri og Café i Aarhus eller Hermans Café og Bageri i Aalborg, hvor du både kan få stillet den hurtige sult eller tage friskt brød og lækre kager med hjem.

Bageri & Café i Aarhus

Bagt med kærlighed

I Salling har vi vores helt eget bageri. Vores passionerede bagere står tidligt op hver eneste morgen for at bage alt fra friske gulerodsbrud til søde kager. Vi har altid fokus på at udvælge de bedste råvarer til vores bagværk og bage med omhu, hvilket blandt andet betyder, at de fleste af vores brød er langtidshævede.

 

Hos Salling Bager & Café kan du købe brød, boller, kager og meget mere. Bageren tilbyder også frisksmurte sandwiches, som kan nydes med en kop kaffe eller en forfriskende juice i vores dejlige, åbne og lyse bagercafé med udsigt over Strøget.

 

Vi bager også til specielle anledninger. Vores bagere har blandt andet stor erfaring med bryllupskager, lagkager og kagemænd. I sidste ende er det kun din fantasi, der sætter grænserne for kagens udformning og dekoration.

Gulerodsbrud

Hermans Café & Bageri i Aalborg

Friskt brød og lækre retter

På Algade Torv i Salling Aalborg ligger vores hyggelige og charmerende Hermans Café & Bageri, hvor vi har taget Algades specielle atmosfære med indenfor. Her kan du altid tage en velfortjent pause fra shoppingturen.

 

Vores menukort byder på en bred vifte af fristelser. Heriblandt tapas, smørrebrød, sandwiches, brød, lækre kager og en skøn brunchtallerken.

 

I cafeen har vi også et udvalg af Salling Supers mange specialiteter, blandt andet kaffe, te, vin og spiritus.

Salling Bager Grovbroed