Spar 25% på det meste* med ClubSalling - shop til hende

SPOT Day Party på ROOFTOP

Glæd jer til at vi endnu en gang holder SPOT Day Party i samarbejde med SPOT Festival på ROOFTOP i Aarhus.

SPOT Day Party på ROOFTOP

I samarbejde med SPOT Festival inviterer vi til SPOT Day Party på Salling ROOFTOP i Aarhus den 5. og 6. maj kl. 13-18. Her kan du opleve en række stærke talenter under åben himmel.

Koncerterne er gratis, så kom i god tid så du og dine venner kan få en god plads - dørene åbner kl. 12 og koncerterne starter kl. 13.00.

Glæd jer til en fantastisk dag - vi ses på toppen!

Program fredag den 5. maj

Dillistone
MALU
Marcus.wavK
ristofer Greczula (SE)
Michelle Ullestad (NO)

Program lørdag den 6. maj

De Uendelige
Ida Gard
Baby Did a Bad Thing
The Mukherjee Development
Loud Tiger
Kajsa Vala

ALL THINGS LIVE Day Party

Fredag den 5. maj kl. 13.00 til 17.00

Dillistone

Dillistone er navnet på et kærlighedsbarn mellem København, Shanghai, London og Berlin. Bag navnet står Morten Aamodt, som er en danskfødt producer, der fandt sin lyd i bunkerstudier og natklubber i Kina. I 2022 tog Dillistone første skridt ned ad en ny vej i sin karriere, en rejse som bestod i at tage sin melankolske dance fra studiet til scenen. Sidste år blev rundet af med udgivelsen af det mørke pop-house track ‘Over You’.

Dillistone 0 Large

MALU

I sit ærlige univers af poppede melodier, soulede toner og R&B-fornemmelser, synger MALU sig ud af sin identitetskrise - i fortællinger om drømme, hjertesorg og usikkerheder. Med sine korsikanske rødder, arvede hun sine store armbevægelser og i en flirt af organiske elementer, tryllebindende attitude og med følelserne uden på tøjet, serverer MALU sine sange i en balance mellem nostalgi og aktualitet.

MALU 0 Large

Michelle Ullestad

Michelle Ullestad har været på radaren det seneste år som en spændende nykommer i det norske popunivers. Hun debuterede i 2019 med sangen ‘Åpen Igjen’, som var første single på debut-EP’en ‘Det var lidt mørkt der en periode eller noe’. Ullestads usædvanligt ærlige fortolkninger og beskrivelser af livets mange udfordringer, og hendes evne til at formidle smertefulde og svære tanker på rammende vis, bindes elegant ind i fængende popmelodier.

 

Præsenteres af NRK P3 Urørt

Nemo 1 Large

Kristofer Greczula

Med debutalbummet "Live and Let Live" præsenterede Kristofer Greczula sig selv. Følelsesrækken var bred: fra den euforiske livsglæde i titelnummeret "Leaving You For Another" til "Hold My Heart", hvor Greczula fortolkede Björn Skifs monsterhit "Håll mitt hjärta" - for første gang i en engelsk oversættelse. Inspirationer blev hentet fra ikoner som Prince og David Bowie, men slutresultatet blev et moderne album, midt på dagen og accentueret af kunstnerens ekstravagante visuelle udtryk.

Kristofer Greczula 1280X720px 10 220221

We do Music Day Party

Lørdag den 6. maj kl. 13.00 til 17.00

KL. 13.00 - 13.20

DE UENDELIGE - Flabet rockfusion

Skødesløs refræn-rock. Nærværende, storladent, beskidt, banalt, umiddelbart og fængende. Morten Amstrup og Mattias Hundebøll (Floor is made of Lava og Rock Hard Power Spray).

KOMP.Deuendelige Launchpic Some

Kl. 13.35 - 13.55

IDA GARD – Dronningen af storytellerpunk

Ind til benet. Finurlig. Højtråbende og helt stille. Ligegyldigt bliver det aldrig, og de danske ord og toner er på samme tid både fremadskuende og nyskabende.

KOMP.Idagard A3 PR Hori

KL. 14.10 - 14.30

BABY DID a BAD THING – melankolsk Americana

Stærke sange og personlige fortællinger om universelle emner fra deres nye album. Akustisk og sårbart men også elektrisk og selvsikkert.

KOMP.Babydidabadthing Presse

KL. 14.45 - 15.05

THE MUKHERJEE DEVELOPMENT – joyful Americana

Den amerikansk/dansk/indiske Oscar Mukherjee synger om hengivelse, identitet og kærlighed. Han har vundet en Danish Music Award og det kreative fællesskab turnerer i Danmark, Sverige og Norge.

KOMP. Themukherjeedevelopment IG 1080X1080px

KL. 15.55 - 15.40

LOUD TIGER – stor stemme, stærke sange

Alicia Keys, Macy Gray, Medina, Christopher. Viktoria Siff har skrevet sange til dem alle sammen, men står mindst lige så solidt som solist.

Komp.Loudtiger Pressefoto

KL. 15.55 - 16.15

KAJSA VALA - mester af ord og toner

Hun har for længst slået sit navn fast på den danske musikscene. Kajsa Vala trækker på de skandinaviske rødder og mestrer alligevel Americana-genren med sin helt egen lyd.

Komp.Kajsavala PR Square Foto Sørenlynggaard

*FOTO: Kasper Krupsdahl.