Kun på salling.dk | Spar 20-25%* med ClubSalling - shop tøj til hende

Oplev Hjalmer på toppen af Aarhus

Glæd dig til at opleve skønne Hjalmer i intime omgivelser på Salling ROOFTOP. Kom i god tid og nyd et glas vin, kold fadøl eller noget helt tredje. Koncerten er helt gratis og starter kl. 19.

Oplev Hjalmer på toppen af Aarhus
Aarhus
Wednesday, 4. Sep 202419:00 - 20:00

Oplev Hjalmer under Festugen på Salling ROOFTOP når vi i samarbejde med Matinique afholder koncert under åben himmel. Hjalmer har taget den danske musikscene med storm med sin inderlige musik, præget af temaer om kærlighed, det at blive voksen, samt dybe refleksioner herom.

 

Koncerten er gratis og starter kl. 19.00
Kom i god tid og sikre en god plads til dig og dine venner.

 

Vi glæder os til at se jer!

Hjalmer

Siden sin debut i 2017 har Hjalmer, med sit store hjerte, sin forfriskende umiddelbarhed og sin klokkeklare passion for musikken, positioneret sig som én af de mest fremtrædende navne i dansk musik. 

 

På rekordtid fik Hjalmer markeret sig med debutsinglen ’Hvis Du Går’ og sidenhen med albummet ’Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner’, der høstede hele fire GAFFA-priser i 2020 – bl.a. som Årets Danske Solist for andet år i træk. Hans seneste album, "Alt Bliver Godt," (2022) er et vidnesbyrd om hans bemærkelsesværdige musikalske rejse. Det er en afspejling af hans liv, en historie om at finde vej fra mørket tilbage til lyset og en udforskning af livets op-og nedture. Albummet dykker ned i temaer som taknemmelighed, ensomhed og håb om lysere dage.

 

Det seneste år er brugt på at skrive ny musik, hvor første udspil herfra, singlen ”Aldrig Alene” udkom i januar 2024. Med et nyt album på vej er Hjalmer klar til at indtage scenen på sommerfestivalerne med sine stærke melodier og energiske liveoptrædener. For på scenen er han i sit rette element. Med et fuldt band bag sig bringer han sit lyriske univers til live på scenen og leverer hver gang en potent og varm oplevelse.

X (3)