Udsalg: Spar 30-50% | Shop nu

Dopha x Peter Vuust Trio

Oplev pop og jazz smelte sammen under åben himmel, når Dopha's energiske og intense sange bliver til organisk og sitrende jazz.

Dopha x Peter Vuust Trio
Aarhus
Saturday, 22. Jun 202419:00 - 20:30

 

Kom på Salling ROOFTOP og oplev pop og jazz smelte sammen, når musiker og sangskriver Dopha går på scenen i Aarhus med en af landets dygtigste jazzmusikere, Peter Vuust. Vær med til en skøn aften med god musik, kolde drinks og byens bedste udsigt 

Pris pr. person: 175,-

 

Forkæl smagsløgene før koncerten, og nyd en lækkert tre retters midsommermenu kl. 17.30. Læs mere om menuen nedenfor. 

Pris pr. person: 495,-

 

Vi glæder os til at se jer på ROOFTOP d. 22. juni

 

Om Dopha

Dopha har sidenudgivelsen af sit debutalbum ’The Game’ i 2021 vundet prisen for’Årets Talent’ ved Carl Prisen, som udpegede hende som”Et talent der har helepakken med smittende ørehængere, pulserende guitar og en helt igennem overlegenvokal”

 

Dophas DMA-nominering som årets nye live navn i 2021 komikke ud af det blå. Hendes første festivalsommer i 2022 bragte hende til markante scener, og koncerterne høstede 5-stjernede anmeldelser. I starten af 2024 kunne Dopha opleves i bedste sendetid på TV2, da hun medvirkede i Toppen af Poppen i selskab med Medina, Peter Sommer, Mekdes, Anne Linnet og Jonah Blacksmith.

 

2022 var Dophas første festivalsommer og hun optrådte med koncerter på markante scener på Roskilde Festival, Northside og Smukfest. Hun blev nomineret til P3 Talentprisen og optrådte til samme show med sangen ”Frenemies”: Én af de fem alsidige sange som udgør Dophas EP ’Whatever’, der udkom i juli og bygger på refleksioner over at befinde sig i en præstationskultur, hvor det at overtænke er blevet en del af hverdagen. Ep’en kunne blandt andet opleves på Dophas forårsturné i 2023, som bragte hende og bandet forbiintet mindre end 19 forskellige byer.

DOPHA Peter Vuust Trio

Om Peter Vuust Trio

Peter Vuust trio med bassist Peter Vuust trommeslager Mikkel Vuust og pianisten Søren Bebe tilhører den absolutte elite blandt Danmarks jazzmusikere. Trioen er kendt for crossover samarbejder med danske stjerner som Cæcilie Norby, Karl William, Kira Skov, Kajsa Vala, Dopha, Isam B og mange flere, hvor de forskellige kunstnernes musik får et touch af jazz og improvisation fra øverste hylde.

Vuust Trio

MIDSOMMERMENU

Forret:

Krabbesalat af taskekrabbe, rørt med mayo og creme fraiche 38%, små salater, sprød malt og syltede rødløg.

Hertil hjemmebagt brød og økologisk smør.

 

Hovedret:

Rosastegt filet af dansk kalv, grillede grønne asparges og små spæde gulerødder, gulerodspure med honning og timian.

Hertil pocherede nye kartofler vendt med smør og urter og skysauce tilsmagt med rødvin.

 

-- pescetarisk hovedret-alternativ--

Sæsonens hvide fisk stegt i smør, grillede grønne asparges og små spæde
gulerødder, gulerodspure med honning og timian.
Hertil pocherede nye kartofler vendt med smør og urter, samt sauce på
flamberede skaldyr.

 

Dessert:

Rabarbertærte af danske vinrabarber, med hvid chokolade, kørvel og lakrids is. (Ink. kaffe the)  

Table Setting