Spar 25% på det meste* med ClubSalling - shop til hende

Mød Ecooking i Salling

Kom til foredrag med stifter af Ecooking, Tina Søgaard, og få inspiration til makeup og hudplejerutiner

Mød Ecooking i Salling
Aalborg
Wednesday, 20. Mar 202419:00 - 21:00

 

Du har nu muligheden for at møde Ecooking-stifter Tina Søgard, og høre hende fortælle sin personlige historie om, hvordan hun skabte det kendte og populære hudplejebrand Ecooking.

Den jyske iværksætter og powerkvinde deler sine skincare rutiner og makeup favoritter samt giver tips og tricks til hudplejerutiner.

 

Program

 

18.45: Dørene åbner

19.15: Tina Søgaard fortæller om hendes rejse med Ecooking

19.30: Tina Søgaard giver tips og tricks til hudplejerutiner

20.00: Prøv produkterne og shop favoritterne med hjem

21.00: Tak for i aften

50011 50032 50014

Om Ecooking

 

Hverdagsluksus til din hud med kompromisløst fokus på effekt og kvalitet.

Ecooking er danskudviklet af en erfaren dansk producent og ildsjæl, der oprindeligt håndfyldte produkterne på egen lille fabrik, hvor hvert produkt tager afsæt i en konkret udfordring.

Ecooking er for alle – uanset hudtype og alder. Der er produkter til enhver hudtype og alders udfordringer, om det gælder linjer, rynker, acne eller rødmen. Produkterne er til dig, der vil have sund og smuk hud uden for meget nonsens. Produkterne er, hvad de hedder og giver sig ud for at være. De er lette at gennemskue, nemme at bruge og effektive.

Til både kvinder og mænd – og børn. Mænds hud har i lige så høj grad som kvinders brug for hudpleje – primært rens og fugt – og derfor finder du også en linje, der er specielt udviklet til mænd.

 

020120 ECOOKING 11 054 BW