93 produkter

93 produkter

Ecooking

Dispenser Ophæng

99,95 kr.
Fri fragt over 399 kr
Ecooking

Dispenser Ophæng

129,95 kr.
Fri fragt over 399 kr

Hudpleje og kosmetik for alle

Ecooking har skabt en række serier inden for hudpleje, som har fokus på forskellige udfordringer uanset din hudtype og alder. Det er forskelligt hvad man kæmper med i forhold til sin hud, og derfor har Ecooking skabt forskellige produkter til at tackle udfordringer såsom akne, rynker, rødmen eller tør hud.

Nem og effektiv hudpleje

Hos Ecooking omtaler de selv deres hudplejeprodukter som problemknusere, fordi hvert produkt er udviklet med fokus på et specifikt problem. Det er også derfor, at der ikke er en gennemgående specifik ingrediens eller rød tråd i produkterne. Det er derimod nøje udvalgte ingredienser, som er mest effektive mod et specifikt problem. Derudover er filosofien, at hudpleje skal være både effektivt, hurtigt og nemt.

Til din daglige hudplejerutine finder du for eksempel både dagcreme og natcreme, samt serum og ansigtsmist. Udover ansigtspleje har Ecooking også skabt en række lækre produkter til kroppen og håret, heriblandt både shampoo, balsam, bodylotion og showergel. Til de dage hvor der er lidt ekstra tid til at fokusere på hudpleje og selvforkælelse, finder du også et udvalg af ansigtsmasker og scrubs til både ansigt og krop. Mange af produkterne fra Ecooking er også parfumefri, så du roligt kan anvende dem, hvis du for eksempel lider af parfumeallergi eller har meget sart hud.

Om ECOOKING

Det danske brand ECOOKING er først og fremmest virkning og dernæst så meget naturlighed og økologi som muligt. Hudplejeprodukterne er alsidige og passer til de fleste hudtyper, lige fra den sensitive hud med parfumeallergi til den erfarne hud, der kræver ekstra aktive ingredienser for at imponeres.

Navnet ECOOKING sammensætter ”ECO” og ”COOKING”. ”ECO” repræsenterer miljøvenlighed, da ECOOKING vægter dette og altid stræber efter at blive bedre og mere miljøvenlige. ”COOKING” refererer til begyndelsen i stifter Tina Søgaards eget køkken, som du kan læse mere om nedenfor.

Starten i køkkenet

ECOOKING havde sin spæde begyndelse i stifter Tina Søgaards køkken. Efter flere års arbejde i kosmetikindustrien, hvor hun udviklede produkter for andre, havde Tina pludselig behov for særlige produkter til at booste sin hud efter en hård skilsmisse. Hun tog ingredienser med hjem fra laboratoriet og begyndte at udvikle cremer, olier, serummer og masker, der kunne hjælpe hendes hud tilbage til normalen.

Som Tina genfandt appetitten, fik mere søvn og brugte de hjemmelavede hudplejeprodukter, begyndte hendes hud at stråle, hvilket hurtigt blev bemærket af familie og venner. Derfra voksede efterspørgslen efter løsninger til deres egne hududfordringer, og de første syv produkter (Rensemælk, Skintonic, Super Serum, Dagcreme, Natcreme, Multi Olie og Peel Maske) blev hurtigt udvidet til flere.

Fra starten i køkkenet var grundprincippet, at produkterne skulle være effektive og dernæst indeholde så meget naturlighed og økologi som muligt. Dette grundlæggende princip har ECOOKING fastholdt, hvilket afspejles i det høje indhold af aktive ingredienser i deres opskrifter.

Parfumefrit og certificeret udvalg

ECOOKING har nu over 100 forskellige produkter, og mange af dem finder du her på salling.dk. Sortimentet omfatter alt fra renseprodukter, serummer, ansigtscremer og ansigtsmasker til hårpleje og kropspleje, der også er lavet med de aktive ingredienser fra hudplejen.

Med andre ord består ECOOKINGs udvalg i dag af næsten alt til at forkæle din hud og hår til dagligt og på spadagen. Størstedelen af hudplejeprodukterne er tilgængelige både med og uden parfume, hvor flere af de parfumefri produkter er AllergyCertified. Næsten alle produkter er desuden veganske og dermatologisk testede.