Garment Project

Garment project ønskede at revolutionere sneakeren. De ville skabe casual sneakers, der passer til alle anledninger og samtidig er komfortable. Det må man sige er lykkedes for dem. Det danske brand kæler for alle detaljer, der er tænkt over selv den mindste søm, så komfort og design altid er i top. Det blødeste skind produceret i Portugal benyttes i alle deres sneakers, der skaber de bedste forudsætninger for dine fødder. Find et lækkert udvalg af sneakers fra Garment Project på Salling.dk

Der vises 1 af 1

Revolutionerende sneakers

Danske Garment Project er en forholdsvis ny virksomhed, som blev etableret i 2013, hvor de samme lancerede deres første Classic Lace, som er en klassisk sneakers i læder, der er designet med ekstra detaljer og komfort, som ikke ses andre steder. Allerede efter første sæson havde Garment Project etableret sig på det danske sneakers marked. Kollektionen er løbende blevet udvidet og tæller i dag flere sko, som kombinerer forskellige stilarter - alle er dog fremstillet af det blødeste læder og håndlavet i Portugal.

Garment Project forhandler udelukkende sneakers, men henvender sig både til herrer og damer. For Garment Project handler designet ikke kun om udseendet, men det handler i høj grad også om de tekniske detaljer, komforten samt kvaliteten.

;