Gabor

Gabor er en af Europas førende producenter af damesko. De er kendt for deres høje kvalitet, gode pasform og nytænkende teknologi og design. Gabor fremstiller alt fra praktiske hverdagssko og sneakers til elegante pumps, så der er noget for enhver kvinde. Se vores fine udvalg nedenfor.

Der vises 0 af 0

Trendy mode med top kvalitet

Gabor eventyret startede tilbage i 1919, hvor grundlæggerne startede en lille virksomhed, inden de desværre begge døde under 2.verdenskrig. Herefter gik to af parrets sønner i deres fodspor og startede deres egen virksomhed, hvor de blev det første selskab i Tyskland, der brugte en maskine til at forforarbejde enkeltsåler og senere hen færdige såler til produktion af deres ago-sko. I 60'erne startede de en masseproduktion, så de kunne tilbyde kalvesko til formidable priser. I 1970 producerer virksomheden 18.000 par sko om dagen, hvilket i løbet af et par år stiger til 25.000 par om dagen. I dag har Gabor solgt over 300 millioner par sko på verdensplan.

Gabor er kendetegnet ved perfekt pasform og optimal komfort. Gabor tilbyder både elegante stiletter og sporty sneakers til alle kvinder. Skoene er designet med aftagelige fodsenge og polstrende ydersåler, hvilket giver den optimale komfort. Gabor er i de seneste år kommet ind på markedet for børnesko og hjemmesko, mens de fortsat designer sko, stiletter, støvler og sandaler til kvinder med fokus på den nyeste mode og en perfekt komfort.

;