Hundesenge og tæpper

Kvalitet møder design

Alle hunde fortjener en behagelig seng. Derfor skaber Cloud7 kvalitetsbevidste senge, så din hund får en god nats søvn med den optimale komfort.

På Salling.dk finder du et bredt udvalg af hundesenge og tæpper fra Cloud7, heriblandt den populære Sleepy Deluxe hundeseng.

Der vises 1 af 1
Filter
Cloud 7 Flower Meadow bandana, medium, multi
129,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

Om Cloud7

Cloud7 er et tysk brand, der producere stilrene produkter til hunde i højeste kvalitet. Alle produkterne er designet i eget designstudie, og produceret i samarbejde med specialiserede producenter og partnere fra tekstil-, læder- og keramikbranchen. Idag har Cloud7 udviklet sig til at være et mellemstort firma, der internationalt står stærkt.

Produktkvalitet

Kernen i Cloud7s produkter er bærdygtige materialer og høj kvalitet. Et stort antal af tekstilerne er organiske og ubehandlede, og alle elementer, detaljer og yderligere materialer i produkterne undersøges og behandles individuelt for bedst mulig design og kvalitet. Alle produkter følger Cloud7s etos om bæredygtighed og fair trade.

Køb Cloud7 på Salling.dk

På Salling.dk har vi håndplukket et bredt udvalg af produkter fra Cloud7, hvor du bl.a. finderhundeseng og tæpper,hundelegetøj,halsbånd og snoresamttilbehør. Gå på opdagelse i Cloud7s spændende verden af kvalitetsbevidste produkter til menneskets bedsteven.

;