Klar dine indkøb i Salling Super

SALLING SUPER

Vi har samlet alt, du skal bruge under ét tag. Derfor har vi også Salling Super, som er en perle af et supermarked med specialiteter i alle afskygninger. Her kan vi altid hjælpe dig, uanset om du har brug for at blive inspireret til en ny vin til hovedretten eller er på udkig efter fisken til forretten. Vi har både en fiskeafdeling, en slagterafdeling, en delikatesse, en kolonialafdeling, en chokoladeafdeling, en afdeling med frugt og grønt samt en osteafdeling.

Du kan også lade dig inspirere af vores lækre opskrifter, hvor vi anbefaler velsmagende retter til weekendens hyggelige stunder, alternativer til velkendte retter, desserter og meget mere. Find inspiration til madlavningen her.

Salling Super leverer til din bil

Har du allerede hænderne fulde, når du handler i Salling Super, skal du ikke bekymre dig. Vores servicemedarbejdere hjælper gerne med at bringe varerne ned til vareudleveringen, hvor du kan hente varerne i din bil.

Specialiteter i særklasse

Vi elsker specialiteter og stræber efter at tilbyde dig lækkerier, du ikke kan finde andre steder. Vores specialister er altid klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med de helt rigtige lækkerier.

Giv en gavekurv

Vi har et udvalg af lækre gavekurve for enhver smag, klar til at forære til modtageren. Du kan sammensætte din helt egen kurv - så uanset om modtageren er til gin, kaffe & te, chokolade, vin, pesto og andre specialiteter, har du mulighed for at samle den perfekte gavekurv fra Salling Super.

Vin, spiritus og meget mere

Salling Super har samlet en hel verden af spændende fristelser inden for spiritus, vin, øl, chokolade, lakrids, kaffe, te og mange andre specialiteter. Besøg afdelingen og lad os hjælpe dig med det helt rigtige til anledningen.

Smagfulde oste

Vi er stolte over at repræsentere en lang række dansk producerede oste, som smager af mere! Prøv fx. vores oste fra Them som Gudenå Gylden, Humle ost og rød ko. Servér røde vindruer, vores honningmarinerede nødder og oliven til og du har den perfekte afslutning på en god frokost eller blot som en del af et charcuteribord. En klassisk Thise Vesterhavsost, går man sjældent galt i byen med og kombineret med kornblomst og Hvid Benedict fra Thise kan du ramme en bred smag.