Klar dine indkøb i Salling Super

SALLING SUPER

Vi har samlet alt, du skal bruge under ét tag. Derfor har vi også Salling Super, som er en perle af et supermarked med specialiteter i alle afskygninger. Her kan vi altid hjælpe dig, uanset om du har brug for at blive inspireret til en ny vin til hovedretten eller er på udkig efter fisken til forretten. Vi har både en fiskeafdeling, en slagterafdeling, en delikatesse, en kolonialafdeling, en afdeling med frugt og grønt samt en osteafdeling.

Vi elsker specialiteter og stræber efter at tilbyde dig lækkerier, du ikke kan finde andre steder. Salling Super har samlet en hel verden af spændende fristelser inden for spiritus, vin, øl, chokolade, lakrids, kaffe, te og mange andre specialiteter. Vores specialister er altid klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med de helt rigtige lækkerier.

Du kan også lade dig inspirere af vores lækre opskrifter, hvor vi anbefaler velsmagende retter til weekendens hyggelige stunder, alternativer til velkendte retter, desserter og meget mere. Find inspiration til madlavningen her.

Salling Super leverer til din bil

Har du allerede hænderne fulde, når du handler i Salling Super, skal du ikke bekymre dig. Vores servicemedarbejdere hjælper gerne med at bringe varerne ned til vareudleveringen, hvor du kan hente varerne i din bil.

Vi ses i Salling Super.