I Salling Bar & Bistro har vi fokus på mad lavet fra bunden med nøje udvalgte danske råvarer fra Salling Super. Menukortet byder på noget til enhver smag - uanset om du er til et fristende brunchbræt eller et lækkert stjerneskud til et kort afbræk fra shoppingturen.

BISTRO MENU

Alle brød og kager er hjemmebagt fra Salling Bager & Café

Morgenmad

Hver dag til kl. 12

Brunchbræt 105,-
Røræg med løvstikke pølse og purløg, koldrøget laks med grillet artiskok, lufttørret skinke, salami, mini croissant med hønsesalat, 2 slags oste, karamelmuffin, frisk frugt, lyst og mørkt brød med smør.

All Inclusive 200,-
Brunchbræt inkl. 1 valgfri kaffe/te, appelsinjuice og 1 glas bobler.

Røræg 60,-
Med løvstikke pølse, purløg, tomater og brød med smør.

Græsk yoghurt 55,-
Med frisk frugt, müsli og honning.

Brød

Rundstykke eller børnebolle 15,-
Store boller: Ciabatta, gulerod, frugt eller grov 20,-
Croissant 20,-
Økologisk smør 7,-
Valgfri 1 stk: 10,-
Salling Supers egen 45+ ost, salami, økologisk honning, syltetøj eller Nutella.

Det kolde ​

Vitello tonnato 95,-
Rosastegt kalvesteg med rørt tunsauce, kapers og ruccola.

Charcuteribræt 125,-
Serranoskinke, sopressa pølse med grillet artiskok, landpaté med cornichons og saltede mandler, romesco, 2 velmodne oste med chutney af vindruer, lyst og mørkt brød samt øko smør.

Salater

Grønne unoder 75,-
Sprøde salater fra torvet, grillede middelhavsgrøntsager, pinjekerner og frugtig dressing.

Hermans caprese 95,-
Mozzarella di buffala med modne tomater, pesto med brødkrumme og krydderurter.

Smørrebrød 55,-

Æggemad med håndpillede rejer, mayo og krydderurter.
Kartoffelmad med mayo, ristede løg og bacon crumble.
Roastbeef med vores remoulade, agurkesalat og ristede løg.
Vegansk ’gulerodslaks’ med dild, syltede sennepskorn, salturt og grov sennepsmayo.
Dagens udvalgte (spørg personalet for dagens udvalg).

Det varme

Serveres fra kl. 11

Fiskefilet 70,-
Med rugbrød, remoulade, agurkesalat og citron.

Stjerneskud 115,-
Med dampet og sprød fiskefilet, fersk røget laks, håndpillede rejer og thousand island dressing serveret på toast med salater
.

Bistroens frikadeller 105,-
Med kartoffelsalat, purløg og syltede agurker.

Hermans kylling 115,-
Lun escalope af kyllingebryst vendt i brødkrumme med salater i Cæsar dressing.

Det søde

Bagerens tørkage og flødekage 35,-

Bagerens bagværk 25,-
Wienerbrød, muffin, snitte, horn eller kaffebrød.

Børneretter

Madkassen 65,-
Gnavegrønt, bolle med hjortespegepølse, fiskefrikadelle med remoulade og frisk frugt.

Pasta bolognese 65,-
Med revet parmesan.