I Salling Bar & Bistro har vi fokus på mad lavet fra bunden med nøje udvalgte danske råvarer fra Salling Super. Menukortet byder på noget til enhver smag - uanset om du er til et fristende brunchbræt eller et lækkert stjerneskud til et kort afbræk fra shoppingturen.

Salling Bar & Bistro

Menukort

Alle brød og kager er hjemmebagt fra Salling Bager & Café

Morgenmad & Brød

Brunchbræt 95,-
Økologisk yoghurt m. hjemmelavet müesli, koldrøget laks, croissant, ost, frisk frugt, Rævhedes skinke og fennikelpølse, røræg med bacon og pølser, hjemmebagt brød og pisket økologisk smør.

Morgenbræt 55,-
Hjemmebagt rundstykke og rugbrød, hjemmelavet marmelade, ost, Salling Slagterens spegepølse, morgenkage og økologisk smør.

Rundstykke eller børnebolle 15,-

Store boller 20,-
Ciabatta, gulerod, frugt eller grov

Croissant 20,-

Økologisk smør 7,-

Valgfri 1 stk. 10,-
Salling Slagterens pølse, økologisk ost, økologisk honning, hjemmelavet marmelade eller Nutella

Det søde

Hjemmelavet tørkage & lagkage 35,-

Hjemmelavet bagværk 25,-
Wienerbrød, muffins, snitte, horn eller kaffebrød

Desserter i glas 45,-
Spørg efter dagens udvalg

3 stk. chokolader fra Aalborg Chokoladen 30,-

Stjerneskud 95,- ​

To stk. rødspætter. Én i sprød panade samt én pocheret på grov toast toppet med citronmayo, rejer, kryddergrønt & rogn.

Børneretter 55,-

Lasagne med hjemmelavet ketchup.

Stegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade og kartofler kogt med løvstikke.

Salater 75,-

Cæsarsalat med røget kylling, rugchips, syltet blomkål, vesterhavsost samt madbrød.

Nicoise salat med røget tun, grønne bønner, kogt æg, kartoffel, kapers og oliven samt madbrød.

Smørrebrød 50,-

Roastbeef med hjemmelavet remoulade, sprødt salathjerte, høvlet peberrod og friterede kapers.

Hønsesalat med sprød bladselleri, toppet med bacon.

Hamburgerryg, Salling Slagterens hjemmelavede, med grov ærtemos, majroe og syltede gulerødder.

Æggemad med koldrøget laks, sprødt fennikel og løvstikkemayo.

Røget dyrekølle med bagt portobello og peberrodscreme med æble.

Dagens smørrebrød. Spørg efter dagens udvalg.

Det varme 85,- | Børn 55,-

Inkl. sprød salat

Fiskefilet i sprød panade med hjemmelavet remoulade, citron, rugbrød og kartofler kogt med løvstikke.

Pasta med forårsgrønt, frisk dild og masser af parmesan.

Omelet med svampe, bagte cherrytomater, friske forårsløg og hjemmebagt løgfocaccia.

Stor og friskbagt tartelet med kylling, stegt spinat, ærter og blomkål.

Burger med hakkedreng, romainesalat, syltede agurker og rødløg samt kartofler kogt med løvstikke og urtecreme på siden.

Sallings husmandssteak med kartofler, portobello, bagt cherrytomat, syltede rødløg og lys estragonsauce.

Ekstra kartofler 25,-