SMAGSALLING

TIL DIG DER GERNE VIL FORKÆLE DINE GÆSTER LIDT EKSTRA

Med SmagSalling app'en er det nemmere end nogensinde før at bestille mad ud af huset fra Salling.
Vi har et lækkert udvalg af bla. tapasanretninger, smørrebrød, menuer du selv sammensætter samt slagterkasser, som gør middagen nem og lækker.

Skal du bruge mad til familiefesten, til lørdagsmiddagen eller til en helt almindelig tirsdag aften? Bestil i app’en eller på smagsalling.dk – og hent din mad pakket og klar i Salling Super.

Kom igang allerede nu og download app'en her

Hent i App Store
Hent på Google Play

Smørrebrød

På SmagSalling finder du et lækkert udvalg af smørrebrød som bl.a. Æg og Rejer, Roastbeef, kartofler eller noget helt andet. Ønsker du andre varianter, så er du velkommen til at kontakte os.

SmagSalling menu

Slip for at finde på, hvad I skal have til middag ved at lade vores dygtige folk hjælpe dig lidt ad vejen. Vi har sammensat nogle elementer, der uanset hvordan du vælge at stykke det sammen, bliver til en lækker middag. Se udvalget på SmagSalling.

Lækkert udvalg af Tapas

Forkæl dine gæster med tapas. Uanset om du er på jagt efter ost, klassisk tapas eller den mere utraditionelle fisketapas, så har Salling udvalgt de bedste råvarer og sammensat dem til en lækker tapasanretning - lige til at gå ombord i.

Slagterkasser

Slagteren har sammensat alle favoritterne i 3 madkasser - Favoritkassen, Grillkassen og Hverdagskassen. Du får bl.a. hakket oksekød, BBQ spareribs, entrecôtes og kylling - så vælger du selv om du vil have kød og tilbehør til ugen, grillhygge eller noget helt andet. Mangler du inspiration til madlavningen, kan du følge vores lækre opskrifter, som er tilpasset hver kasse.