Storebox

Kvit bonen og støt miljøet

Nu kan du nemt og bekvemt sige nej tak til papirkvitteringer i vores stormagasiner – og på den måde undgå papirspild. Samtidig sikrer du, at du altid kan finde dine kvitteringer, som du modtager digitalt, hver gang du betaler med kort eller MobilePay.

Med et enkelt grønt klik i enten MobilePay-appen eller hos Storebox kan du vælge, at vores kasseapparater ikke skal udskrive papirbonen til dig. I stedet får du kvitteringen elektronisk i MobilePay eller hos Storebox.

De elektroniske kvitteringer har samme gyldighed som papirboner, de opbevares sikkert hos Storebox, og du kan altid søge dem frem enten via MobilePay eller hos Storebox.

Hvis ikke du allerede er tilmeldt elektroniske kvitteringer, så kan du gøre det i MobilePay, via Storebox.dk eller via Storebox-appen, som du kan hente i App Store eller Google Play. Under indstillinger kan du vælge at aktivere ”Kun elektroniske/digitale kvitteringer”.

Sådan opretter du dig

Det er nemt at oprette en konto på Storebox - du kan også gøre det i mobilepay under "kvitteringer".

 • Opret gratis konto

  Du kan oprette en helt gratis konto hos Storebox.dk.
 • Tilmed betalingskort

  Når du har oprettet din Storebox-profil, kan du tilføje lige så mange betalingskort, som du ønsker, og derved få digitale kvitteringer fra alle de betalingskort du benytter.
 • Klar til at modtage dine kvitteringer elektronisk

  For at få din elektroniske bon ind, skal du derefter blot handle med et af de betalingskort, du har knyttet til din Storebox-konto, i en butik tilmeldt Storebox.
  Du modtager dine bonner elektronisk, hvad enten du bruger MobilePay eller dit tilknyttet betalingskort.

  Du har også mulighed for at scanne gamle kvitteringer (kvitteringer som ikke er modtaget elektronisk) ind i dit arkiv, således at Storebox bliver et komplet arkiv over alle dine kvitteringer.

Hvor hurtigt kan man se sin bon?

Du vil typisk modtage kvitteringen indenfor få sekunder efter at betalingen er gennemført, og du vil derfor næsten med det samme kunne tilgå den digitale kvittering.

Storebox som app

Hvis du downloader Storebox' app, har du altid alle dine digitale kvitteringer i lommen, og du kan samtidig modtage en besked på din mobiltelefon, når du har modtaget en digital kvittering fra en af vores stormagasiner. Det betyder, at du med det samme ved, at du har modtaget den digitale kvittering, og hvis du klikker på beskeden, kommer du direkte hen på kvitteringen.

Du vil normalt kunne se din digitale Salling kvittering på appen indenfor få sekunder efter at betalingen er gennemført.

Sikkerhed

Storebox lever op til de højeste sikkerhedsstandarder, og kortdata opbevares i et PCI certificeret miljø. Storebox' systemer er gennemtestet og systemerne til opbevaring af kortdata testes jævnligt af eksterne sikkerhedskonsulenter.

Læs mere

Læs om elektroniske kvitteringer i MobilePay

Læs om Storebox

Læs mere om løsningen i Salling Group butikker.